0

umarım tekrar iki katı kazanç ya da bir yarışmayla geri döner sorumani. bu tarz etkinliklerin site içerisindeki aktifliği arttırıyor çünkü. gerçi iki katı kazanç en son 26 şubat 1 mart arası yapılmıştı ama. yeniden bir etkinlik yaparlar umarım. uzun zamandır yarışmada yapmadılar. aslında belli bir düzene oturturlarsa etkinlik durumlarını, yazarlar her daim aktıf olmaya çalışır busefer. mesela her haftasonu bir hafta 2 günlük yarışma düzenlenebilir bir hafta iki katı kazanç. ya da 10 günde bir yapılabilir bu durum. en azından site içerisindeki aktifliği arttıracak bu sayede. site yönetimi bize kazandırdığı gibi kendileri de kazanacak.

0

en son 28 şubat-01 mart arasında yapmışlardı. güzel para kazanmıştım keşke yine olsa. ama para çekme talebinde bulundum o da yatmadı daha. yatsa valla büyük hırsla sarılırım bu siteye

0

ben bekliyorum ya bugünlerde kesin iki kat kazanç yapacaktır sevgili sorumani ekibi :)

1

uzun zamandır olmuyor belki de olmaz. bunu site yönetimi belirliyor. yarışmalarda aynı şekilde. ama artık iki kat kazanç bekliyoruz sorumani sitesinden. bu tarz site yönetiminin cevap verebileceği soruları sorumani etiketiyle sorarsanız sorumani cevap da verebilir.

0

kesin olarak zamanı belli değil. iki kat kazanç bu ara olabilir ama yarışma hakkında bir fikrim yok. bu gibi şeyleri sorumani ekibi belirliyor. gelse güzel olur tabi ki site hareketlenir.