1

artık siteye hareket getirecek, renk katacak olması bir yana site için ihtyiaç haline geldi. herkes kazançların az olmasından şikayetçi. eski kullanıcılardan pek aktif olan yok bu sebeplerle. yeni üye yaptığımız kişileri cezbeden pek bir şey yok. kazancı düşük bulan gidiyor. o yüzden artık bir yarışma olsa çok güzel olur hem site, hem de kullanıcılar için.

umarım sorumani bu isteklere kayıtsız kalmaz. ilk gün ki sorumani çok özlendi belki bir parça hatırlamış oluruz bir yarışmayla.

0

valla güzel olabilir aslında. tabi ki güzel yapılırsa.

0

zaten yılbaşından beri yarışma yok. gerçekten de yarışması çok güzel olur. en azından daha fazla kazanç elde etmiş oluruz ve sitede aşırı derece cevapsız sorular çok ve bir yarışma olsa zaten herkes siteye tekrar geri dönecektir. mutlaka zaten insanlar nedense yarışma olduktan sonra siteye dönüyorlar yarışma olmayınca zaten sitede kimse yok sadece bir yeni gelen üyeler var yani demek ki onlar da şu anda yeterli değil. çünkü bakıyorum da cevapsız sorular bayağı çok hani zaten bu siteyi kurulduğunda gelmiştim arkadaşımın tavsiyesiyle best o kadar canlıydı ki ama şu an hiçbir şekilde canlı değil sitede hatta kimse yok diyebilirim. parayı veriyor mu tabii ki de parayı veriyor. çünkü ben buradan gerçekten de çok güzel paralar aldım keşke bu öyle olmasaydı yılbaşı yarışması çok uzun sürdüğü için biz arkadaşlar daha doğrusu biz eskiler soğuduk hani böyle olmasaydı iyi olacaktı ama bir yarışma düzenlediler en fazla 2 gün sürerse bence çok güzel olur inşallah sorumani sesimizi duyar diyorum. bakalım bekleyelim görelim ne olacağını bizler de artık yarışmanın gelmesini bekliyoruz yani.