0

gayet mantıklı bence de haftalık ya da aylık bir sisteme oturtulur. en fazla içerik üreten ilk beş yazar da ödüllendirilebilir. bu durum siteye bağlılığı da fazlasıyla arttıracaktır.

0

aslında düşünce güzel fakat çerçeveleri biraz daha belirgin olmalı.örneğin, bir hafta boyunca aktif olan üyenin aktifliği sitede geçirdiği zaman mı, yoksa soru ve cevaptaki istatistikleri mi olmalı gibi daraltıcı değerler de evlenmeli. ödül her zaman dikkat çeker ve yarışma duygusunu tetikler.

0

bunu yarışma olarak değil de her hafta yapsa... ya da aylık bir ritüele çevirse... en azından sadece yarışmalar için piyasaya çıkan kesimin kesinlikle buradaki ödülleri de almak için kıyasıya yarışacağından eminim..

0

bencede çok iyi olur.çünkü site yarışma olunca genel olarak daha aktif oluyor. şuan x2 kazanç etlinliği olmasına rağmen aktiflik çok az böyle bir şey yaparsa sorumani bence bizler için çok iyi olur.

0

bence haftalık para ödülü verilebilir belli bir sıralama olur 1. belli 2.ciye belli 3.belli bir limitte para verilebilir.

0

bence çok güzel olur ve site daha büyümüş olur daha iyi reklamlar almış olur ama kazanç yüksek olmalı