1

uykusuzluk, bünyesel yorgunluk, bitkinlik, araç kullanıyor ise uyuklama belirtisi, dalgınlık ve bitkinlik.

0

gece cok gec uyuyan bir insan olarak soyluyorum. gun ortasinda derslerinizde ya da isyerinizde makinanizin ya da oldugnuz yerde kafaniz dusup durabilir. yani uykunuz cok bastirir ve kendiliginden gozleriniz kapanir. mesela ben bir keresinde gece saat 02:00'da uyudum ertesi gun kalktim okula gittim ve kafama hic bir sey girmedi. ustelik eve geldim, bilgisayarima oturdum ve bir kac dakika sonra uyuklamaya basladim. kendimi ancak evde dolanarak, kafami sallayarak ve hizlica hareket ederek duzeltebildim. yani size asla gece gec saatte uyumanizi tavsiye etmiyorum. hem uyku duzeniniz bozuluyor hem de gun ortasinda saydigim bir suru sey basiniza geliyor.

0

gece geç uyuyan bir insan sabah erken kalkacaksın eğer uykusunu tam alamaz ve gün boyu baş ağrısıyla etrafta gezinir diğer bir sorun ise sürekli uykulu bir şekilde dolaşır bu da dikkat eksikliği yapar ve işine tam olarak odaklanamaz ve bu da kazaların olmasına neden olur o yüzden geceleri erken uyumalıyız ve işe uykumuz almış olarak ve dinlenmiş olarak gitmeliyiz bu çok önemlidir hatta bazı trafik kazalarının sebebi de uykusuzluktur.

0

genellikle gece gece 3 4 gibi uyuyorum 7 buçukta uyanıyorum sabah öğleye kadar 3 bardak kahve içiyorum ancak ayakta duruyorum öğle arası uyuyorum saat 1 den 5 e kadar kafamı bile zor kaldırıyorum eve gelince 2 saat daha uyuyorum benim vücut buna alıştı artık pek sıkıntı olmuyor gibi bende

0

gece geç uyuyan bir insan gün ortasından yorgunluk hissi ile karşı karşıya kalabilir. sabah uykusunu almadan yataktan kalktıysa öğle vakti uyumak isteyebilir. masa başında uyuyup kalabilir. tabi ki uykusunu alamamış bir insan için dikkat dağınıklığı olmazsa olmazlardandır.