0

tabiki cevaplar kazandırıyor. yani uzun cevap yazabileceğiniz sorular oluyor sitede. hala onlara bile 1 satır birşey yazıp bırakıyorlar. sonra diyorlar ki sitede kazanamıyoruz. e tabi kazanamazsın kardeşim. yani cevabını soruyla alakalı olarak uzatmaya çalış yani. bak bakalım ondan sonra kazancın artıyor mu artmıyor mmu... diyorlar hep bir kuruş 2 kuruş geliyor. internette gezindiğinde onu da vermiyor. senin maaşını mesela hemen saniye başına mı veriyor. adam seni bir ay çalıştırıyor, bir ayın sonunda veriyor. çalıştın diye o da. sen burada çalışmamışsın ki para bekliyorsun mesela. cevapları olabildiğine uzun yazın işte. bazı sorular tek cümlelik cevaplar istiyor. onlarda zaten birşey yapamıyorsun da. ama yorum sorularında istediğiniz kadar yazın. kompozisyon gibi düşünün.

0

soru sormadım hiç kazandırıp kazandırmadıgından emın degılım cevaplara yonelık yapıyorum hep 2 cevap 2 kuruş gelıyor sureklı bana ne kadar uzun yazarsam yazayım hep aynı burda cevaplarda bende farkettim uzun yazınca fazla olur dıye ama bende olmuyor soruya gelınce ne kadar verıyor bende bılmek isterım soru sormak konusunda bi fıkrım yok bılem bana nasıl soruldugunu anlatabilirmı acaba

0

ben daha soru sormadım bildiğim kadarıyla cevaplar daha çok kazandırıyormuş soru sorma nasıl oluyor hiç fikrim yok ama kazanc için ne kadar uzun yazarsan o kadar iyi diyorlar inşallah kazanıyorumdur

1

zaten ben bütün kazancımın hemen hemen 3/4 ünü cevaplarda kazanmışım zaten ben siteye geldiğimden beri doğru dürüst soru sorma açık değil hep beyin bedava modu var ama soru açık olsa bile sadece sorudan 2 kuruş kazanılıyor ama cevapları uzun yazsak ve düzgün bir şekilde yazsak cevaplar daha çok kazandırıyor.

0

sorular daha çık kazandır ama cevaplarında kazandırma ihtimali yüksek bilgimiz tecrübemiz artıyor ögrenmenin yaşı yoktur. bence

0

sorumanide cevaplar daha fazla kazanç sağlıyor. ve şuanda da sitede yazdığın cevaplardan kazandığın ne varsa iki katı şeklinde yansıyor kazanç hanene... yani mesela 10 satır yazmak 13 kuruşa mı denk geliyor. bu sana 26 kuruş olarak yansıyor... ve şuan sitede iki katı kazanç olduğundan millet daha fazla cevaplara yönelip kazançlarını daha fazla katlama peşinde...

0

cevaplar daha cok kazandırıyor tabikide uzun cevaplar verirseniz 4 5 günde 25 tl yapıp cekersiniz fakat kısa cevaplar yazarsanız pek kazanamassınız diyebilirim size.

0

bu sitede daha çok hem soru sorup hem de cevaplamak gerçekten çok para kazandırıyor. her ikisinde yapmak gerçekten çok iyi.ben her ikisinde yapıyorum hem soru soruyorum hem de kendi sorularıma cevap veriyorum bazen her ikisi de kazandırıyor.

0

farketmez aslında mesela aklında çok soru varsa yazarsin her soru 2 kuruş ama kısa cevaplar verirsende bir kuruş o yüzden uzun cevap vereceksen soru cevaplamani tercih ederim . eğer cevaplarin kisa olacaksa soru sormani tavsiye ederim.

0

eger cevaplarin kisa ise soru sormak daha cok kazandirir,ama yok ben uzun cevap yazabilirim bu yetegene sahibim dersen de;cevap yazmak daha cok kazandiriyor.
ama sana tavsiyem her ikisini birden yurutmeye bak derim.

0

sürekli soru sorarsan da iyi kazanırsınız ama cevaplara uzunluğuna göre para verdikleri için uzun cevap yazarsanız daha çok kazanırsınız.

0

bu sitede cevaplar daha çok kazanç getiriyor.