0

ben sürekli internetten nasıl para kazanırım diye araştırma yapıyodum youtubeden video felan izliyodum bi gün bi youtuber bu sitenin videosunu çekmiş merak ettim bi izliyim dedim ve izledikçe nasıl para kazanıldığını ögrendim ama sadece cevap verip kısa cevapalr verip öyle kazanılıyor sanmıştım daha sonra siteye üye oldum 3 4 soru cevapladım kısa kısa ama çok az kazanç veriyordu.ben tekrar youtub dan sorumani sitesinin videolarına baktım anladım ki kısa cevap vermek pek kazandırmıyormuş.uzun cevap verince daha çok kazanıyomuşsun bu anladıktan sonra başladım soru çözmeye.internette araştırmam beni buraya getirdi.

0

ben youtubda kesfettim para kazanma siteleri yazdim ve iyikide bu siteyi kesfetmisim güzel bi site beğendim valla

0

bir arkadaşım önerdi bide bir kaç kez youtube video larını görmüştüm

0

ben öğrenci olduğum için paraya ihtiyaç duyuyordum ama bir işe girip çalışmaya da vaktim yoktu maalesef sonra düşündüm ki evden çıkmadan günde üç dört saat harcanarak yapılabilecek ne iş olabilir internetten araştırmaya başladım anket doldurarak, makale yazarak, reklam izleyerek, bu site gibi soru-cevap yaparak falan para kazanılan sitelere rastladım ama tam olarak güvenemedim. youtube da da araştırma yapmaya başladım bir youtube kanalı bu siteyi tavsiye etti ve kendi burdan birçok kez ödeme aldığını söyledi ben de ona güvenerek denemek istedim. öğrencilik yıllarında özellikle de benim gibi üniversite sınavına hazırlanıyorsanız zaman çok önemlidir o yüzden umarım buraya saatlerce vakit ayırmama değer

0

bana soru maniyi kardeşim söyledi ben ondan duydum yoksa böyle uygulamalar ben hiç bilmem iyiki söylemiş yorum yapma kabiliyetim gelisti bir çok bilmedigim şeyleri öğrendim oynadıkça da çok eglenceli çok hoşuma gitti.

0

senin geldigin siteden geliyorum ahmetttt :d :d

0

biz arkadaşımla televizyon izlerken canımız sıkıldı ve birbirimizin genel kültürünü ölçmeye karar verdik. birimiz soruyor diğeri cevaplıyordu sonra sıra diğerine geçiyordu falan derken biz aklımızda ki soruları tükettik. internetten bakmaya izin verdik birbirimize. şimdi tam hatırlamıyorum ama soru sor veya ilginç sorular gibi bir şey yazdım arama motoruna ve karşıma bu site çıktı. aslında bir iki soruya bakıp çıkacaktım. sonra yok kazanç yok soru sor falan görünce denesek mi diye bir tereddüt ettik. ben cesurca davrandım ve kayıt oldum. ondan sonrası yok benim için. bir daha da doğru dürüst çıkamadım siteden. :)

0

para kazandiran uygulamalar arasında keşfettim malum işsizim

0

bir kardeşimin girişimci ruhu ve dâhiyane fikriyatının bana getirdiği kazanç diyelim.
paylaşmayı seven okuyankurd kardesimin bana bir hediyesi.
seni kardesim gibi seviyorum guzel insan. iyi ki varsin okuyankurd.
saygılar
sir türk

0

sorumani sayfasını kendim buldum ,kendim internet üzerinde iş ararken bu siteyi buldum ve üye oldum hiçte pişman değilim .gerçekten keşke daha önce görüp daha önce üye olsaydım.

0

ben yine bu tarz bir platformda bu sitenin reklamını gördüm, öyle geldim. iyi ki de gelmişim diyorum.

0

gezinirken şans eseri denk geldi. iyi ki de denk gelmişim.

0

böyle aynı bir format da olan sitede tanıştığım bir abla sayesinde keşfettim.

0

başka bir sitede reklamı vardı orada keşfetmiştim memnunum şuan beğendiğim bir site .

0

ben google reklamları sayesinde keşfettim bugün de ilk ödememi aldım gerçekten çok teşekkür ediulrum sorumani ailesine kendileri çok mütevazı ve sıcak kanlı insanlar yarışmalar da çok güzel ayrıca bugün de sahafa gidip kitap aldım.onlar sayesinde çok güzel bir site herkese şiddetle öneriyorum .

0

internet de gezinirken şans eseri keşfettim kazancı az ama