0

ben google da ek iş ararken gözüme takıldı ve girip bakmak istedim sonra çok sevince gitmek istemedim 1 buçuk aydır burdayım

0

sorumaniyi internetten para kazanma yollarını araştırırken bulmuştum. bir sitede sorumaniyi önermişlerdi. soru sorarak veya cevaplayarak para kazandığımız yazıyordu .ben de hemen kayıt oldum giriş yaptım ve başlamıştım. ama bazen sıkılıyorum çıkıyorum birkaç gün girmiyorum bazen de uğraş arıyorum ve tekrardan giriyorum. bence sordumani çok güzel bir platform.

0

bu siteye internette gezinirken rastladım ve hemen üye oldum. o gün bugündür de buradayım. bize artı bir kazanç sağladığı için seviyorum bu siteyi.

1

bir tanıdığım vasıtasıyla buraya geldim. sonra üye oldum. gerçekten güzel bir gün.

1

başka bir sitede önerildiğini gördüm ve geldim. anında kazanmaya ve kazancımı görmeye başladım. heyecanla ödeme limitine ulaştım ve paramda hesabıma yatınca güvenilir olduğuna emin oldum, devam ediyorum. hem siteyi açan, hem de o sitede buradan bahsedip, çoğu burada yazarlığa başlayan arkadaşlara teşekkürler. onların sayesinde vaktimi boşa harcamamış oluyor ve ek kazanç elde ediyorum.

0

bir sitede gezinirken site içi reklaamlarında gördüm

1

sorumania sitesini bir arkadaşımdan başka bir sitede takılırken keşfettim . önceleri soru ve cevap başına 1 veya 2 kuruş çokta cazip gelmemişti ama zaten benim amacım milyonlar kazanmak değildi zaten milyonlar kazanacaksınız deseydi inanın hiç bulaşmazdım ,denemekten zara gelmez dedim ve artık burada takiliyorumve işin püf noktası sorulara açıklayıcı ve kendi kelimelerin ile cevap verince kazancın nasıl arttığını gördüm, insallah burada yanılmayız .