0

sorulardan daha fazla kazanabilmek adina kolaya kactiklarini dusunuyorum. ve genellikle bu kisiler yeni gelen kisiler... her yeni gelende de bu durumu surekli goruyoruz. siteyi bilmedikleri icin bu sekilde daha kolay kazanc saglakyacaklaleini zannediyorlar. ve icimizde atasozu ya da deyim olmasa da bazen cok sacma sorulari pesi sira siralaysn bir arkadasimiz var. sorumani ekibi bu kisilere gerekli uyariyi verecegini düşünüyorum. umarim bu tarz seylerde fazla gec kalmaz sorumani ekibi. bu durum cunku kabak tadi vermeye basladi. bu da bizi ziyadesiyle uzuyor. onlar kazaniyor ama biz onlar yuzunden kazanamiyoruz.

1

bende bu konuda hak veriyorum ınsanlar dusunerek soru sormuyor hani biraz soru sorsa sorasında ise cevap verse sonrasında aklına mantıklı sorular gelse gene sorsa sorun yok hem fıkırız ama napıyorlar daha cok kazanalım dıye patır patır onlarda soruyor hanı sadece soru olussunda burda kabul olsun yoksa kimse sordugunun ne oldugunu bilmiyor ben mesela sorulan soruların belkıde yarısını bılmıyorum sonra bıldıklerıme kayyorum ama artık bende 1 sekılde yardım yada arastırıp cevap vercem yoksa cok sorunun cevabını bılsem burda deıl profosor olurdum bir okulda semıner verirdim ama deıl iste herkez dusunerek soru vede cevap verırse burda cevap vermılmemıs soru var bılmem şu şunu ne zman kurdu hanı o kadar eskıleerı bılemıyoruz ama arastırıp bende yapcam tesekkurler.

1

çok deyimli sorular çıkıyor karşıma bende artık cevaplamak istemiyorum başka sorulara bakıyorum ben ilk girdiğimde soru sormaya çok yöneliyordum ama insanlar cevap vererek kazancın daha iyi olduğunu bilmiyorlar ben şahsen hep soru sorardım şu an hep cevap veriyorum arada sırada soru soruyorum ama bunlar hep aynı konular hakkında olmuyor.

0

ben anlamıyorum zaten galiba herkes soru sormaya odaklanmış soru sormak o kadar kazandırıyor mu ki herkes soru sormaya odaklanmış bide madem soracaksınız bizim cevap yazabileceğimiz şeyler olmalı onlar soru bulamıyor sormak için bende o soruya yazmak için cevap bulamıyorum

0

artık bazı kelimeleri kullananlar soru sorarken o kelimeleri kullandığında reddetmeli. millet bir konudan aynı şeyleri sorup duruyor. tamam siz para kazanalim diye yapıyorsunuz ama birde cevap verenleri düşünün.

0

helenizm soru bulamiyorsa atasozlerini ya da deyimleri a harfindrn baslayip z harfinden bitirerek o ne demek bu ne demek soeu degildir. hadi sorarsin iki uc tane ama siteyi bogacak kadar sorma yahu... buna kimse karismiyor. simdi ben sana b harfindeki butun atasozlerini ve deyimleri bu ne diye sorsam olur mu

1

bir kaç soru önce bir cevap vermiştim bir soruya. dedim ki sürekli aynı tip soru soran arkadaşlar yüzünden siteden soğuyorum art arda aynı sorular diye. tam da bu arkadaş üstüne yine başladı. hayır amacı anlayamıyorum bizi sıkmaktan başka ne amaç var allah aşkına? artık kötü niyet aramaya başladım bu insanlarda. cevaplayacak soru bulmak için oradan oraya gidiyorum. yazık ediyorlar genelde de yeni gelmiş arkadaşlar bunu yapıyorlar fark ettiniz mi bilmiyorum?

0

aymen kanka baya sıkıcı... soru hazirlamaya calisiyorum sizlere. valla cok degisik sorular var. her kesime hitap edebilecek sorular. sadece siteden birkac gun daha biraz uzak kalabilirim ama yine buralardayim. ara ara gelecegim

0

ne bu şiddet bu celal:) yani insanlar özgür bence soru sorup cevap vermekte ya da istediğini yapabilmekte. buna sizin dur demeniz bir şey değiştirmeyecek. sorumani ekibi zaten onları gerektiği yerde durduruyor ben de fazla saçma soruya karşıyım ama kimsenin sorusuna da laf etmeye bir hakkım yok. adamlar uğraşıyor elinden geleni yapabilmeye çalışıyor çokta şey yapmayın.

0

biraz önce arkadaşa ben de kendim mesaj attım hatta dayanamadım bir de paylaştım soru sorarak yani gerçekten de her gün bir insan geliyor mutlaka böyle böyle sorunlar yaratıyor devamlı arka arkaya aynı sorudan gidiyor gerçekten de çok sıkıcı yani demek ki siz de bu yüzden yavaş hani biz böyle oldum biz böyle kazanamayız ki ya sorma ne el atarsanız ben de çok iyi olacak gerçekten de olmuyor böyle devamlı arka arkaya soru gitmiyor hep de iyiyim evdeyim hep yemek başka bir sorum yok allah için ya bu nedir böyle ya vallahi sıkıcı oluyor ya gerçekten.