0

günlük giriş bonusu verilse siteye her gün otomatik giriş yapmak isteyen kişiler olurdu, bu da sitenin trafiğine olumlu yansırdı. günlük giriş bonusu alırken bir yandan gözüne takılan sorulara bakardı.

0

ben günlük giriş bonusu olmasını gereksiz buluyorum. zaten biz burada verdiğimiz cevaplara göre paralar alıyoruz. bence bu şekilde daha iyi, bonus almaya gerek yok. hem siteye bonus sistemi getirilse, bu şekilde soru-cevap yapmanın zevki ve mantığı kalmaz.

0

günlük giriş bonusu olmasın ve olmaması da iyi bence. yoksa sitenin gelirleri düşer zaten sitenin reklam gelirleri o kadar çok değil çok olmadığı için de site bir süreden sonra böyle bir etkinliği gerçekleştirse bile, bir süreden sonra bu etkinliği bitirirdi diye düşünüyorum ya da günlük bonusu hiç kapatmayıp normal cevap ve soru kazançlarını düşürürdü diye düşünüyorum. en iyisi böyle. böyle kalsın bence site.

0

aaaa çok güzel düşünmüşsün ya bence de güzel bir fikir. sorulmanı ekibi bence bunu düşünmeli. yada belli bir saat aktif kalınca da verilebilir bu bonus.

0

gunluk giris bonusu degil de... haftalik en cok kazanc saglayan kisiye kendilerinin brlirledikleri bir odul verilebilir. 5 lira gibi 10 lira gibi kucuk oduller.

0

güzel olabilirdi fakat absürt bir rakam olmamalı