1

bir dönem farmwille oynuyordum ilk çıktığı zamanlarda. sonra kampanyalı yarışmalar ve oyunları görünce vaktimi boşa harcadığımı anladım. maddi ve manevi bana bir şey katmadığını düşündüğüm şeylere bulaşmam pek. kelime oyunu indirdim telefonuma severek de oynamaya başladım ama telefonumu yavaşlattığını ve şarjımı abartılı bir şekilde hızlı bitirdiğini tecrübeleyince sildim.

herkesin kafa dağıtma şekli ve düşüncesi farklı. 10 senedir sürekli bilgisayarla haşır neşir olduğum için beni cezbetmiyor bu tarz oyunlar. oynayanlar için gayet basit bir terapi yöntemi. ama tavsiyem abartmayın, bağımlısı olmayın ve gerçek hayatınıza etki etmesine izin vermeyin.

1

güzel, bu yaşıma rağmen çocuklarımdan kalan alışkanlıklarla bazen gece yarılarına kadar oynarım.

0

pek iyi değil aram . ama mesela telefonumda güzel araba yarışı oyunu var mesela dev ekranda güzel oluyor oynamak.

0

aslında çok seviyorum bilgisayar oyunlarını ama bu oyunların insanları gerçek dünyadan uzaklaştıran oyunalr olduğunu düşünüyorum bu yüzden uzak durmaya çalışıyorum

0

sık sık oynarım. hatta 2 yıl önce aldığım far cry 4 oyununda şu ana kadar 205 saat, 11 şubat'ta aldığım fifa 19 oyununda şu ana kadar 94 saatlik oynamışlığım var. bana göre gayet aktif bir profilim var. fakat pek de oyun zenginliğim yok. bu arada 2 yıl önce aldığım hearts of iron 4'de sadece 78 saat falan oynamışım. bu oyunda pek de aktif değilmişim. genelde futbol oyunlarını severim, sadece oynamaya vakit bulamam. ortaokul öğrencisi olduğum için gerek sınavlarda, gerek sözlülerde ve benzeri şeylerin olduğu günlerin öncesinde pek de oyun oynayamıyorum. genel olarak aktif bir profile sahip olsam da, beni biraz üzdü. hedefim biraz da yüksekti ama, neyse.