1

aslında genellikle ben soruya cevap verdiğim zaman o soru aklımda duruyor bazen benzer sorular çıksa bile ben önce cevaplara bakıp eğer ismimi farkedersem ve daha önce o soruya cevap vermişsem o soruya artık 2. cevabı vermiyorum ama bazen mesela cevapsız sorular a girdiğimde soruyu cevapladığım onda bakıyorum benim sorun çıkıyor sadece ben yazarlara pek dikkat etmiyorum cevap verdiğim zaman ama genellikle 2. cevabı bir soruya vermiyorum şu ana kadar da sadece bir iki soru ya o da bastığım soruya internet nedeniyle başka bir sorun çıkmazsa ben de sonra başkalarına bakmadan cevap verdim sadece bir iki soruya 2 cevap vermek zorunda kaldım o kadar açıklamak için.

0

yani bazen hangi soruya cevap verdiğim karıştırıp tekrar gördüğümde cevap verdim oluyordur muhakkak ama ben bunu isteyerek yapmıyorum çünkü hangi sorulara cevap verdiğim unutuyorum bazen de bakıyorum hatta ben bu soruya cevap vermişim mi diye adamı göremediğim zaman cevap veriyorum tabii bazen gözümden kaçıyor olabilir.

0

eğer çok fazla ilgimi çeken ve çok fazla bilgil oldğuum birkonu depil ise bunu yapmadım fakat bir iki souda sanırım böyle bir konuda denk gelmiti ve tekrardan evap verme dnemesinde bulunmuştum fakat 1 2 kez de bazı sorualrda çok eskiden cevap verdipim ve cevapladığım sorularda herhai bir işaret bulunmması gibi ebepler dolayısı ile fazldan cevap verdiğim olmuş çok daha sonrlarande fark edip bende biraz şaşırmıştırım doğrusu bu durmu görünce .:))))

0

daha önce verdiğim cevapları görmeden yada hatrilamadan bilinçsiz bir şekilde cevap vermisligim oluyor ama çok dikkat ediyorum aynı soruya tekrar cevap vermemeye.

0

bir kaç kere bilmeden bir kaç kere de ekleme amacıyla ek cevaplar verdim.

0

aynı sorulara cevap vermemeye çalışıyorum yani daha öncecevap verdiysem eğer. bazen de unutuyor insan verdi mi vermedi mi bakıyorum ki vermişim verdiysem aynı soruya birdaha cevap yazmıyorum öyle bir seçeneğimiz varmı ki aynı soruya tekrar yazabiliyormuyuz ki kabul ediliyor öu acaba

0

ya bazen öyle oluyor ki mesela soru diyelim 6 cevap almış... ona bakıyorum cevap veermişim kapatıyorum soruyu... ama gidip de en az 14-15 cevap almış... o soruya cevap verdiysem bile gerideki sayfalarda kaldıysa cevabım bu sefer '' aaa... cevap vermemişim '' diyip cevap yazdığım olduysa cevap vermişimdir yanii... bazen yazdığım altın sorularına tekrar tekrar yazdığım oldu ama. :d :d kazancı bıraz daha fazla oluyor ya.. :)

0

ewet verdim tabiki once bildigim konularda ve sorular da cevaplardan sonra birde ben bu cevap veremedigim sorularin cevaplarini arastirip kendi yorumumu katarak tabiki cevap vermeye calisiyorum benim acimdan cok faydali oluyor gercekden bu olay.

0

bilmiyorum.gunluk bazen 100 bazen belkide 500 soruya cevap veriyoruz gozden kacan olabilir diye dusunuyorum.suana dek sorun yasamadim ama bazen asagilara dogru inip bakiyorum bende aliskanlik olmus.bu bizde baya zaman kaybina neden oluyor en kisa zamanda bu konuya cozum gelecegine inaniyorum.

0

o kadar cok cevap yazıyoruz ki elbet aynı soruya ıkı kez yazmısızdır.

1

bazen site ile ilgili sorular soruluyor ve verilen cevaplar ben cevap verdiğimde yeterli olmuyor. daha açıklayıcı bir cevap gelmiş mi diye dönüp baktığım oluyor sıklıkla.
sorumani etiketi ile soru sorulduğunda bazen sorumani gelip cevap veriyor. ben cevap verdim de sorumani'den cevap gelmemişse dönüp cevap verilmiş mi diye tekrar baktığım oluyor.
bazen konuyu kaybetmemek adına cevap verdiğim bile oluyor.

2

olmuştur belki de.. cevap vermişimdir ama girip kimler cevap vermiş diye ben bakmıyorum.soruyu gördüysem yeni bir soru diye düşünüp aynı cevabı da yazmış olabilirim..

1

evet oldu. yanlış yazdığımı fark edip düzeltme yaptım.

0

illaki böyle cevap verdiğim sorular oldu. ilk başta kendimce doğru gibi görünüyor cevaplıyorum sonra geri döndüğümde aklma doğru geliyor. acaba ilk yaptığımmı doğru ikincimi çelişkili tabi

0

evet tekrar cevap verdiğim sorular oldu. olmadı değil. altın sorularda cok yapiyorum bunu.

0

sorunun içinde soruya cevap vermek oldu mu :))

0

evet. böyle cevapladığı sorular oldu. özellikle sonradan aklıma gelen ve yanlış yazdığım sorulara tekrar dönüp cevap verdim.