0

hayır.sütlü kahveden nefret ederim.ailecek sutlü kahveyi içmeyiz

0

evet severim sade kahveden daha iyidir bence sade kahve pek tat vermiyor ama sütlü kahve içmek daha güzel

1

ben kahveyi genelde sade ve şekersiz içiyorum.sabahları ayılmak için bu şekilde daha etkili oluyor.

0

evet sütlü kahveyi arada bir içiyorum. gerçekten kahvenin tadı sütle birleşince daha güzel oluyor.

0

sütten nefretbedrim sütlü kahvedeyse nefret edrim aşa sütlü kahve içmem özellikle içinde kaymak varsa hiç içmem kusarım direk. şuan düşününce bile midem bulandı. hem kahve sütsüz daha iyi degilmi ya da sut tozu kullanmakta mantikli aslinda o da ise yarar yani oda güzel oluyor.

0

sütlü kahveyi çok severim çünkü çok güzel bir tadı var diğer kahve çok acı ama sütlü kahve çok güzel birgün yurtta sütlü kahve yapmıştık ama altı hep yapıştı yandı

0

kahveyi severim ama nedense bir türlü sade kahveyi sevemedim o yüzden sütlü tercihimdir.

0

sütlü kahve içilmez mi hiç tabii ki de hatta hemen bir tarif veriyorum aklınızın bir ucunda bulunsun içeceğiniz bardağa göre ölçünüzü alıp sütümüzü dökelim içerisine 2 kaşık sarelle ilave edelim iki tane küp şeker sonracığıma bir çay kaşığı türk kahvesi ilave edelim sonra kısık ateşte güzelce karıştıralım dikkat edin sarelle nın dibi yapışmaması güzelce karıştırmamız gerekiyor tabii bunu isteyen baloda yapabilir içine muz da ilave edebilir bence çok güzel oluyor afiyetle için biz götürdükten sonra indirin ben kaymak tutana kadar bekletiyorum mesela ayrıca kaymağı da çok lezzetli şimdiden teşekkürler afiyet bal şeker olsun. :)

1

kahveyi severim sütlü de içerim latte güzel oluyor tavsiye ederim

0

kahve tüketimim çok az olmakla beraber eğer içersem sütlü kahve tercihimdir.

1

maalesef ben sütlü kahveye bir türlü alışamadım. tadını bbozuyor kahvenin bana göre. bu yüzden ben kahveyi süt olmadan içerim her zaman. bu durum hazır kahveler içinde geçerli.