0

tavuk suyu ile yapılan çorbaları çok seviyorum.
mercimek ve arpa şehriye....

0

bütün çorbaları çok severim ıspanak çorbası ,kelle paça çorbası hariç bütün çorbaları içerim çokta severim ama işlerinden vazgeçemediğim mercimek çorbası ve tavuk suyu çorbası aşırı severim bunlardan asla vazgeçemem asla hayır diyemem.

0

en çok tarhana çorbasını severim kışın sobada yavaş yavaş pişecek ve kokusu mis gibi içsriyi saracak böyle eşkimsi güzel bir tadı var grip olmamak için bol bol limon sıkıp yiyeceksin nefis bir tadı var

0

mercimek çorbasi ve tarhana corbasi severim

0

ezme mercimek çorbasından gerisi bana göre bir hiç herkesin bir damak tadı vardır hayatta herşeyi yemiyim 2yemeğe hasret kalırım ezme mercimek ve makarna salatası hele o uzun yol yolculuklarında mola yerlerindeki ezme mercimek yokmudur uff olsada yesek

0

en çok mercimek işkembe bide bol sarımsaklı oldu mu tadından yenmiyor

0

en sevdiğim çorba benim mercimek çorbası ama sadece annemin yaptığı mercimek çorbası na bayılıyorum tabi başka çorbalari da seviyorum,mesela ezogelin,tarhana çorbası(bunun acılısı da oluyor aşırı mükemmel eğer denemediyseniz bence deneyin şuan canım aşırı çekti ),yayla çorbası, domates çorbası,mantar çorbası,sebze çorbası,brokoli çorbası, tutmaç çorbası, analı kızlı çorba ya aslında ben çorbaların hepsini seviyorum.

1

işkembe çorbası,
kelle paça çorbası,
ezogelin çorbası,
ayran çorbası,
yoğurt çorbası,
şehriye çorbası,
helle çorbası,
yayla çorbası,
mercimek çorbası.

0

bir çok çorba çeşidi var tarhan, mercimek, engelin, domates, yoğurt, en sevdiğim çorba süzme mercimek sebzeli yapıyoruz tam şifa oluyor

0

benim en cok sevdigim corba mercimek corbasidir. yani onceden ezogelini cok seviyordum tabak tabak iciyordum ama artik ezogelini pek sevmiyorum daha cok mercimek corbasi seviyorum ama ezogelin olsa onuda icerim yani onunda ayri bir yeri var :d.

0

ben çorba olarak hepsini severim ama tarhana çorbasını daha. çok severim lezzeti bir başka oluyor hem diğer çorbalara göre daha doyurucu geliyor bana mercimek çorbası d güzel

1

çorba kültürünün çok başka olduğunu düşünmüşümdür her zaman. yani hepimizin her yemekte ağız tadı çok başkadır. mesela ben en çok tarhana çorbasını severim. ama içine dövülmüş sarımsak katılmış lezzetli bir tarhana çorbasının kokusu bile bir başkadır. yanında zeytin yada turşu ile çok güzel gider. yine patates soğan ve havuç ile renklendirilmiş bir sarı mercimek çorbası da çok nefistir. domates biber ve salça ile zenginleştirilmiş bir arpa şehriye yada tel şehriye çorbası her zaman burnumda tüter ister öğün olarak ister kahvaltılık olarak.

0

çorbalardan en çok mercimek, tarhana ve yoğurt çorbasını severim

0

eti çok sevdiğim için işkembeyi çok severim . genelde çorba sevmem ama işkembe harici işkembe dünyanın en güzel çorbasıdır . tabi bunun hijyenik bir yerde olması şartı ile çünkü hijyenik olmayınca dünyanın en kötü yiyeceği olabiliyor.

0

ben yemek yapmayı da yemek yemeyi de çok seven biri olarak fazla çorba kültürünün olduğunu söyleyemem en çok sevdiğim çorbalar yayla çorbası mercimek çorbası ve ezogelin çorbası daha doğrusu başka çorba yediğimi de hatırlamıyorum 40 yılda bir belki tarhana çorbası yersem yerim ama çok severek değil.

0

mercimek corbasi ezogelin corbasi ve ozellikle salcali ve yogurtlu corbalar ayran corbasi ozellikle cok severim ve tarhana corbasi cok severim gercekten corbalara da baharat turu seyler atildiginda cooook ama coooook faydali oluyor hastaliga sifa oluyorrr tavuk corbasi kemik suyu corbasi bunlar cok faydalidir yenmesi illaki gerekiyorrrrr bende yemege tabikide calisiyorum ama . arpa sehriye corbasinada cocuklugumdan beri bayilirimmmmm

0

tarhana ezogelin yayla. mercimek vazgecmem asla :)

0

ben bütün çorbaları severim ama en sevdiklerim ise annem benim çok güzel işkembe çorbası yapar. daha sonra domates çorbası üstüne kaşarlı olucak ama diğerleri ise nefis bir yoğurt çorbası.
bilmem bilir misiniz? bizim yöreye ait çok güzel bir kesme çorbası var. yeşil mercimekli o da en sevdiğim çorbalar arasında yer alıyor.

0

bütün çorbaları severim özellikle de ezogelin mercimek çorbası yayla çorbası hani çorba ayırmam yani bütün çorbaları çok seviyorum hazır çorbaları sevmem çünkü içinde hangi katılmadı olduğunu bilmeden sofralarda kenan olmasını hiç uygun görmüyorum bu yüzden hazır çorba almam hep kendim yaparım.

0

ben yapılan her çorba çeşitlerini seviyorum ezogelin mercimek çorbası domates çorbası yayla çorbası hani sevdiğim çorbalar bunlar dediğim gibi ben hiçbir çorbayı ayrı etmem bütün çorbaları severim