0

evet gerçekten ödeme oluyor tabiki .güvenebilirsin ,zaten zamanla sende bunun farkına varacaksın.ama yeni olan bütün üyelerin korkusu var elbette .ödeme oluyor korkma yani

0

iki kere ödeme almış birisi olarak evet gerçekten ödeme oluyor. hatta kuruş kesinti olmadan paranızı alıyorsunuz. parayı biriktirebilirsen bu kadar da kolay işte. zor kısmı emek vermen, hırsa kapılıp kurallara aykırı davranmaman. ben de ilk ödememi alana kadar şüphelendim fakat benim ilk aldığım dönem de daha kimse doğru düzgün almamıştı bile. ama şuan çoğumuz aldık.

0

bugün rastgele denk geldim ödeme olmasa bile ben bu siteyi çok sevdim

1

ödeme konusu hakkında olumsuz düşünceleri olan arkadaşlar hala var. bu yaşlardalar aramıza yeni katıldı galiba. çünkü daha önce ödeme almış arkadaşlar bu siteden duyuru yaptılar. ama diğer alan arkadaşlarında duyuru yapması veya sık sık yapması bakımından iyi oluk kanaatindeyim. çünkü aramıza yeni katılan arkadaşların bu ödeme konusunda ki tereddütlerini gidermiş oluruz. daha ödeme konusunda para aldıklarını hem site yöneticileri duyuru yapmış hem de para alan kullanıcı arkadaşlar ilan etmişlerdir. hatırladığım kadarıyla batt34, ile ezgi isimli kullanıcıların aldığını biliyorum. eğer bende alırsam burudan duyuru yaparım. çünkü bende ödeme talebinde bulundum. yalnız buraya yazı yazan arkadaşların dikkat etmesi gereken bazı hususlar vardır. onlar ise, yazıların size özgün olması ve kopyala yapıştır yapmamalarıdır. zaten tüm yazı alanlarının altında kural olarak bu uyarı herkese duyurulmaktadır. bundan dolayı insanlar yazdıklarına dikkat etmelidir. ayrıca imla kurallarını da dikkat etmek gerekiyor. yani siz yazı yazdıkça para kazanıyorsunuz. insana biraz bu inandırıcı gelmeme konusunda haklı olabilirsiniz ama yazıp deneyip görmekten başka bir seçeneğiniz yoktur. ama şahsi görüşüm ödeme konusu bakımından herhangi bir sıkıntıyla karşılaşılmayacağı yönündedir. son söz olarak bir de arkadaşlar ne olur güzel sorular soralım ve cevabı tek cümlelik sorulardan az para kazanıyoruz. bu konuya hassaten dikkat etmenizde fayda görüyorum. sorumani para kazanma noktasında size bir imkan sunmuştur. bunu iyi ve akıllıca değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum.

0

ödemesini alan arkadaşlar var ama haketmenin kolay olduğunu düşünmüyorum. bildiginiz mesai harcıyoruz burada.

1

ben bu gün ödeme aldım 25.80 tl aynı gün içinde yatıyor

0

evet oluyor. salı günü hesabıma geçtiler. ve bir iki güne yine ödeme çekim talebinde bulunacağım.

0

ama gerçekten çok zor kolay değil

0

ilk defa deniyorum bekleyip görecem