0

tabiki kahve içmeyi, eğer sizinde uykunuz tüm gününüzü harap edip, faydalı gün geçirmenizi engelliyorsa, kahve içmeye ilk önce alışacak, sonra seveceksiniz, vize haftanız gelecek ve günde 20 paket nescafe içeceksiniz uyuyamaycak ve kalbinizde ritim bozukluğu gerçekleşcek ama dahada kahve içmek isteyeceksiniz içinizdeki kafein arzusu hiç bitmeyecek, kahve ve redbulu birleştirip içmeyi deneyeceksiniz, o kadar uykusuz kalacaksınızki yolda çöpün kenarına bırakılmış poşetleri kedi sanacaksınız, insanların hepsinin size baktığını göreceksiniz. sonuç olarak kahve içmek bir zevktir kahveyi herdaim tercih ederim

0

çay içmeyi tercih ederim, kahve pek sevmem, kahve ard arda 5-10 bardak kadar içilebilecek bir içecek olmadığı için pek tercih etmiyorum. çay güzel, çayı severim ama :)

0

çay içmeyi tercih ediyorum arada bir kehve içerim

0

çay içeriz kahvaltıda falan özellikle hatta genelde aradığım bir içecektir. fakat her zaman ihtiyaç duymuyorum çay için öyle kahvaltı dediğim gibi. bizim için kahve öncelikli oluyor. günde bir bardak kahve mutlaka içeriz.

0

çayı kahvaltıda bile bitiremiyorum.ama kahve olmazsa olmazım hele bi de bol sütlü oldu mu ohh mis gibi .kalkıp bi bardak daha yapayım en iyisi :)

0

çayda içerim kahvede sabahları çay öğleden sonra kahve içerim iyi geliyor motive ediyor uyku açıyor

0

kahvaltıda çay içiyorum ama öğleden sonra bir fincan kahve içerim orta şekerli

0

benim için çay daha ön planda kahveyi tercih etmiyorum fazla kendim için ama arkdaslar zorlarsa iç diye çok nadir içerim.

0

çay içmeyi tercih ederim. çay olsada içsek yanınada bisküvüt olacak

0

kahve içmeyi çaya tercih ederim.çok sık kahve içerim.

0

çay daha rahat oluyor. insanın yorgunluğunu alıyor. kahve yerine çayı tercih ederdim.

0

çay içmeyi tercih ederim. kahve pek içmiyorum. ayda, yılda bir kere içersem içiyorum. zaten doktorda bana yasaklamıştı kahveyi. bundan dolayı da içmemem gerekiyor.

0

çok sevdiğim için kendilerini... çayı daha çok tercih etmekteyim o sebeple.

0

çay içmeyi daha çom tercih ederim çay vazgeçilmezimdir günde en az 5 bardak içerim

0

tabiki de kahveyi daha çok tercih ederim.cok seviyorum kahve içmeyi çaya göre.

0

ikisinide cok severim ama cay kansizlik daha cok yapiyor kahvede yok sanirim