0

altın sorular diğer sorulara göre çok daha kazandırıyor. yüzdelik kısmı daha fazla olduğu için kelime sayısına çarptığımızda diğer soruların katları şeklinde getirisi oluyor. onları cevaplayarak daha çok kazanç elde edebilirsiniz. ben ise buna çok dikkat etmiyorum bildiğim fikrimin olduğu her soruda yorumlarımı yapmaya çalışıyorum.

0

evet daha fazla kazanc sagliyorsun. hani cevaplarda ne kadsr uzatirsak kazanclarimizda ona gore artiot ya... altin sorularda ekstra bir kazanc daha elde ediyoruz... yazdigimiz cevabin uzunluuna gore ne kazandiysak o kakzandigimizin %20 sini de ekliyorlar.

0

altın soruları daha fazla kazanç getiren sorular olarak biliyoruz.

0

altınsorular ilk zamanlarda sadece sorumani tarafından sorulan sorulardı. ve yüzde yirmi kazanç sağlıyordu. şimdilerdeyse hem sorumani altın soruyor hem de kaliteli buldukları soruları altın soruya çeviriyorlar. böylece onlardan da yüzde yirmi daha fazla kazanç sağlıyoruz.

0

altın soruları cevapladığın zaman diğer sorulara göre biraz daha fazla kazanıyomuşsun.

0

evet altın sorularda daha fazla kazanç elde ediyoruz. altın soruları sorumani’nin kendş sorduğu sorular. altın sorularda cevabı ne kadar uzatırsan o kadar fazla kazanırsın bence çok mantıklıca yapılmış bişey gelir elde edebilmemiz için resmen bize fırsat tanıyorlar

0

evet bu soruda verdigin cevaptan daha fazla kazaniyorsun. crvaplarda mesela ne kadar uzun cevap verirsen o kadar çok kazsnc sağlıyorsun. ve bunu altın sorularda verdiğin cevaplar olduğunu düşündüğümüzde daha fazla imkani sagliyor. yani o altin sorularda nr kadsr cok uzatırsan o kadsr cok para kazanirsin. 1 tl ye kadsr çıkarırsın kazandığını ama cok cok uzun yazman lazim. ben orada en fazla 55 kuruş kazandım mesela.

0

evet altın sorularda daha fazla kuruş kazanıyorsun.

0

hiç denemedim bende bir bakayım