0

şimdi makale yazarak para kazanmak elbette mümkün. zaten bu da bir nevi burada içerik oluşturmak gibidir. aynı şey diyebiliriz. bazı farkları var elbette. burada üfürsen de kazanıyorsun az az. ama makale yazarlığı ortalama 300 kelime istiyorlar buda 1,5 ve 3 lira yine ortalama ücreti. bu işte çok iyi çok seri değilseniz mümkün değil, olmaz. mantıklı olan burada yazmak gibi o zaman. ama ben iyi yazarım seriyim derseniz makale yazarlığında oldukça para var. denedim ben yaptım ama sanırım biraz yavaş yapıyorum vakit alıyor. tavsiye ederim becebilenler için arkadaşlar. ama kendinizi sadece bu işlere adadıysanız eğer kesinlikle makale yazarlığını tercih edin iş olmadığı zamnlarda ise buraya dönün. para var. iş var. yapılır yani. kolay gelsin şimdiden.

0

makale yazılarak para kazanılan site var ama ben pek güvenmiyorum. makale yazmak da kolay bir iş değil. herkes yazamaz yani. genelde bence o siteleri başarılı kişiler kullanıyordur.

0

evet internette makale yazarak para kazanan insanlar var ancak bunlar çok cüzi miktarlar. belli seviye de yazmış olduğunuz bir yazıya verdiğiniz emeğin karşılığını tam olarak alamıyorsunuz ne yazıkki . burada düşüncelerinizi direk dile getirerek yazıyorsunuz hızlı bir şekilde ama . makale yazmak biraz daha karışık bir iş hem bu konuda bilgimizin olması nasıl yapacağımızı iyi bilmeniz gerekiyor aksi taktirde siteler kabul etmiyor . hem de yazmış olduğunuz yazı üzerinde iyice düşünerek yazı yazmış oluyorsunuz . yani baya vakit ve zaman kaybına yol açıyor . ama yine de bu işin ehli olan bu işi çok iyi bilen insanlar daha hızlı ve daha kolay kazanabiliyorlardır eminim . araştırın bakın beğenirseniz deneyin bu tür siteler de para kazanan insanlar var çünkü .

0

evet mumkun bebn youtubede gormustum makalae yazarak para kazananlar

0

var öyle siteler. ama burada vakit geçirmek daha keyifli bence.

0

makale yazarak para kazananlar var ama ben denemedim

0

mümkünmüş ama beceremediğim için öğrenemedim bunun cevabını

0

google amcada gezerken evet duymuştum maskeleri yazarak para kazanın diye ama ben uğraşamam makale yazmakla onun için uğraşmadm para alanlarda var yani istiyorsan yapabilirsin bana göre değil şahsen

0

bi kac sitede var oldugunu duymuştum iyice arastırmak lazım

0

mümkün diyorlar. hatta yazdigin makale basina 2 tl ile 5 tl arasi veren şirketler mevcut

0

bazı sitelerde mümkündür para kazanmak.