2

sinirlenince bana en iyi çözüm uyumak en azından o süre zarfında az da olsa hafifletir siniri herkesin farklı bir sakinleşme yolu vardır benim ya uyumak ya ağlamak ya da bağırmak.

1

sakin kalamadığım zaman insanların kalplerini kırıyorum maalesef, bu bir hastalık gibi bişey oldu kanımda dolanan bir zehir sanki diyebilirim.yani insan sakin olamayınca sağlıklı düşünceye de sahip olamıyor, bunun bedeli de ağır oluyor iki taraf adına da.

1

sakin kalamadığımız zamanlar da daha çok sakinleşmemiz gerekir yani sakinleşebilmek için de o ortamdan o an da uzaklaşmamız gerkiyor. eğer o ortamdan uzaklaşırsan ve skaşn kalmaya çalışırsak öfkemiz biraz daha hafifleyebilir bu bakımdan devamlı aynı şeyleri düşünmemek biraz kendimizle kalmak gerekir. kedni kafamızı dinlemek, kendimizle baş başa kalmak ve biraz düşünmek gerekir. belki karşı tarafa da hak vermek empati kurmak gerekir böylece biraz daha sakinleşebiliriz.

1

normalde eğer sakin kalmadığım zaman sinir olduğum kişiden uzak duruyorum ve elimden geldiği kadar gözümün önüne gelmemesini isterim ta ki sinirim geçene kadar ya da kendi kendime söylenir dururum eğer karşımdaki insan söylediklerimi pek kafaya takmadığı zaman ve cevap vermediği zaman sinirim geçer sakinleşirim.