1

21 gün kuralını uygulayarak. bir davranışı 21 gün boyunca tekrarlarsanız alışkanlığınız oluyor. siz de bu kötü alışkanlığınızın yerine, bir hobi, ya da başka iyi bir alışkanlık koyarsanız ve 21 gün tekrarlarsınız kötü alışkanlığınızın yerine farklı bir hobi veya alışkanlığınız olabilir. denemekte fayda var.

0

sigaradan kurtulamıyorum ve bu sorunun cevabını bulabilirsem kurtulacağım

0

kötü alışkanlıklarımız dan kurtulmak için öncelikli olarak o kötü alışkanlıkları edindiğimiz bölgeyi terk etmemiz o kötü alışkanlıklara birlikte başladığımız arkadaşlarımızdan uzaklaşmamız gerekmektedir başka türlü bu kötü alışkanlıklardan kurtulmak mümkün değildir.

0

aslında kötü alışkanlıklardan vazgeçmek için iyi bir nedeniniz varsa vazgeçebiliyorsunuz. yani körü alışkanlıklar genelde bağımlılıktır her insan da ve vazgeçmek gerçekten çok zordur. kuvvetli bir irade ister yada kuvvetli bir nedeniniz olmalı. ben kötü alışkanlıkları olan bir insanım demeyeceğim ama her insanın tabii kötü alışkanlıkları vardır. fakat sanırım ben iradesi güçlü olan bir insan değilim. yani alışkanlığım ne olursa olsun bir türlü vazgeçemiyorum. bunun için gerçekten irade lazım. irade olmadıkça insan hiç bir şeyden vazgeçemez. özellikle kötü alışkanlıklarından hiç vazgeçemez.

0

insanlarda irade vardır kendine söz verme birdaha yapmayacağım de kendine sonra yapmazsın zaten iraden kuvvetliyse

0

ya bir daha yapmayacağım diye inat ederiz yada yada psikoloğa gideriz