1

daha yeni üye olduğum için rahatsız edimedim ama edilceğimi de sanmıyorum.

1

yok, çok şükür öyle rahatsız eden olmadı daha :)

0

hayır rahatsız edici hiçbir mesaj almadım çünkü hetrkesin amacı ortak millet ne kadar fazla kazansam diye bakıyor mesajı falan düşünüyorlar yani.

2

sitenin kuruldugu gunden beri uyeyim. sadece iki uc defa rahatsiz edici mesaj aldim. öyle pek cevapta vermem yani. hatta bugun biri reklam amacli bir mesaj atti, hatta bir site ismiyle acilmis filan... hemen sikayet ettim.

2

ne zamandır bu sitede üyeyim şu ana kadar rahatsız edilmedim.
biri reklam için mesaj atmış da onun dışında kimse atmadı.
bir de reklam için atan önemli değil normal konuştuk yani sıkıntı değil .
ama onun dışında rahatsız edilmedim ki mesaj gelirse de cevap vermedim.
cevap verilmemesi gerekiyor ki onları çok fazla prim verip sürekli rahatsız edilmemek . lazım rahatsız olduğunuzu da soruma niye ki ne üretip aşırı derecede rahatsız ediyorsa onları şikayet edebilirsiniz soru mani ekibinden.

1

evet çok kişi tarafından rahatsız ediliyorum sebepsiz yere neymiş efendim çok soru soruyorum diye.

1

hayır rahatsız edilmedim hiç. öyle bir şey olsa zaten direk silerdim mesajı hiç tınlamazdım.ama bir yerde gördüğüm bir arkadaş vardı o yazmıştı onla konuştuk :) tek mesajım onunla var.

0

daha yeniyim öyle bir şeyle karşılaşmadım istememde karşılaşırsamda siteyi silerim olur biter

1

henüz yeniyim rahatsız eden olmadı soru sormak için yazan da olmadı çok şükür ama yazan olursa kötü bir şekilde azını payını alır

1

öyle birileri tarafından rahatsız edilmedim çok şükür umarım bundan sonrada rahatsız edilmem diye düşünüyorum.

2

1 ay vardır ben bu sitedeyim yani birkaç tane mesaj geldi bir şeyler sormak için genelde bilmediğim için cevap vermedim ama bu aralar bir tane bu sitede yazar var sürekli mesaj bölümünde reklam veriyor ve beni davet ediyor ben bundan çok rahatsızım zaten 1 soruda dile getirdim ve sonra cevap vermediğim için de bana çirkin bir kelime kullanmış eğer cevap vermezsen her zaman seni rahatsız edeceğini söyledi ve mesaj atmaktan asla vazgeçmeyeceğim dedi ama yine de cevap vermedim sadece bir soru da burada dile getirdim o yazar bu siteye eminim ki reklam vermek için katılmış çünkü ben hakkına baktım hiç soru sormamış sadece bir tek cevap vermiş inşallah sorumani sitesi ve ekibi bunun farkındadır ve bu üyeyi tespit edip gerekeni yapacaktır inşallah.

2

iki haftaya yakındır siteye üyeyim kimse tarafından rahatsız edilmedi. çok mutluyum bu yönde.