1

ah ah bende sürekli bunu düşünüyorum. nerede o eski sorumani günleri. ne güzel sürekli yarışmalar düzenleniyordu. bize de ekstra heyecan oluyordu ve hırs yapıyorduk. yarışmalar sayesinde sitede ki aktiflik oranı da oldukça artış gösteriyordu. umarım artık sorumani sesimizi duyar da yeniden yarışmalar yaparlar. en azından ayda bir defa da olsa yarışma olsa gerçekten çok güzel olur.

0

ben sorumanide hic bir yarismaya katilamadim cunku nasip olmadi kayit olduğumdan beri maalesef bir yarismaya giremedim ve ilk defa x2 kazanca denk geldim baskada yenilik gormedim ama yarisma yaparlarsa cok guzel olur iyi paraalar kazanabiliriz

1

yeni açıldığı için bence şimdilik yapmazlar ama yapsalar. tabii ki de iyi olur yarışmalarda belki iki kat kazancımızı da olabilir. yarışmalarda en çok referans getirenler çok mu cevapsız soru ve cevap veren en çok soru soran da en çok cevap veren kişiler. ona göre bir yarışma düzenlenirse güzel olur.

0

sorumani sitesi üye olduğumdan beri bir yarışmaya rastlamadım ben aslında yarışma olsaydı güzel olurdu ben de görmüş olurdum neye göre yarışma geliyor ben de bilmiyorum aslında bu ay içinde sitede bir yarışma olsaydı ben de katılabilirdim yarışma olduğu zaman kazanç daha mı çok oluyor acaba ben de tam olarak bilmiyorum ya da yarışma hangi günde oluyor.