0

aşksız hayat düşünemiyorum heyecansız anlamsız gibi geliyor parasızda olmuyor ama yetecek kadar olsa yeter gibi fazlasında gözümüz yok aşk bahar mevsimi gibi yeniden doğmuş gibi insana mutluluk veriyor

1

aşk mükemmel bir hissiyat. ancak parasız aşk en kısa sürede biter. bu sebeple önce para gerekiyor ki, aşkı doya doya yaşayabilmek için. para yoksa aşk o anda bitiyor, aşkınızla evlenirsiniz, aç karnına aşk doyurmadığına göre; ekmek lazım para yok, tuz lazım para yok, yumurta lazım para yok, doktora gitmek lazım para yok, ilaç alınacak para yok.... yok, yok. yani sonuçta aşk da yok.

0

her ikiside olsa iyi olur para bir ihtiyaç benimi in yani bir araç niteliğinde hiçbir zamanda araç olmamıştır benim gözümde bu bakımdan da paranın yeri ve rolü büyüktür bana kalırsa ancak maneviyat daha önemlidir tabiki bu bakımdan aşkın olması beni mutlu huzurlu yapar tabiki önceliğim aşk olur ama açlık başa vurduğu zaman aşkınızı düşünmesiniz bu bakımdan parnaındaolması gerkir bende her ikisi demek zorundayım paradan kastım yle milyonlar falan değil geçinebilmek için makul bir paradan bahsediyorum yoksa zenginlik insanı bir süre mutlu eder sonra mutsuzluğa kibrre sürükler bu bakımdan amacım paradan bahsederken zenginlik değildir. geçen ek için ihtiyaçlar dahilinde olan yeterli bir para insanı mutlu eder bu bakımdan hem para hem aşk olmalıdır.

0

herkes ne kadar para demişse de ben aşkı tercih ederim eğer paran çok olup da ailede huzur sevgi aşk yoksa o parayı ne yapayım ama eğer aşk varsa gerisi boştur insan çalıştıkça para elde edebilir. ben her zaman aşk diyorum.

0

parasız yaşanmaz parasız hayat olmaz parasız bi yere gidemezsin para para para

0

para olursa her şey olur o yüzden para para olmassa olmazlardan bitanesi parasız yaşanmaz

0

aşk ne kadar güzel bir şey olsada. aşka tam anlamıyla inanmıyorum. tabikide parayı tercih ederdim. aşkla yapamıycağım ama parayla yapabileceğim milyonlarca şey olduğundan dolayı para daha önemlidir ve ben de parayı tercih ederdim.

0

aşk çok güzel bir duygu, parasız ise mutlu olabilmek çok mümkün değil aslında. ben bu ikisinin karşılaştırılması çok doğru şeyler olduğunu da düşünmüyorum. yani ikisinin tercih edilmesi gereken durumlar günümüzde çok da karşılaşılabilen durumlar değil bence

1

parayı tercih ederim.
artık aşk diye bir şey kalmadı zaten paranız olursa sevgiye ve saygınız da olur . para her zaman önemlidir . aç karnını doyurmaz ama para karnınızı doyurur.

1

her zaman aşk'ı ve sevgiyi tercih ederim. paranız olursa sevginiz yoksa o para insanı mutlu eder mi?