0

once referans ile daga 20 jazancini sen alirsin ve bide cevap yazarak ve daga uzun cevaplar sorarak daga cok para kazanirsin sakin kopyala yapistir klavyelere bosbos basma ve site cok guzel parayida veriyor cok guzel

0

bu sitede sürekli aktif olup sürekli soru cevap yapman lazım... ama cevaplar üzerinden gidersen daha fazla kazanırsın... ne kadar uzun yazarsan kazancında cevabın uzunluğuna göre artıyor çünkü.... hele birde iki katı kazanç etkinliğine denk gelirsen değme keyfine vallahi. o zamanlarda çok güzel kazanç sağlayabiliyorsun. valla meela ben...bu iki ktaı kazanç etkinliğini iyi deeğerlendiremedim ama çok güzel kazanç yaptım. eğer biraz daha aktif olup cevaplara yönelebilseydim viraz daha fazlasını yapardım... böyle şeyleri değerlendirmek lazım yanii...

0

uzun cevaplayarak ya da daha çok soru sorarak bunu yapabilirsin.

0

cevaplara uzun cevaplar verirsen daha çok para kazanma şansın oluyor. verdiğin cevabın uzunluğuna göre para kazancın değişiyor. yani ne kadar uzun cevap o kadar çok kazanç.

0

cevaplara uzun cevap vermen yeterli. soruda kazanc sagliyor

0

çok soru sorman lazım ve çok cevap vermen lazım. verdiğin cevap ne kadar uzun olursa o kadar çok para kazanırsın. başka yapacak bir şey yok.

0

çok fazla yazı yazmaktan başka yapacağın hiçbir şey yok eğer bu soruyu burası için sorduysan tabi. tabii ki mantıklı yazılar yazarak ve imla kurallarına uyarak.

0

risk faktörünü artırman lazım ve şansı da yanında olması lazım, bunlar olurda kısa vadede olur, uzun cevabın kısası bu

0

çok cevap yazip, çok soru sormalisin. başka bişey yok.

0

bolca sorulara cevap vermek ve akıllı sorular sormak.