1

ben de senin bu soruna katılıyorum sorular kolay olduğu zaman daha çok kazanaç sağlanıyor ve herkes o soruya cevap veriyor ve soru çok cevap alınca da hem soru sahibi kazanıyoru hem de cevap veren kazanıyor çünkü birçoğu sorular cevapsız kalıyor çok zor sorular olduğu için de araşlarınmalı soruları olduğu için.

0

evet kesinlikle bende buna katılıyorum biraz daha kolay, basit sorular olursa eğer cevaplanması da daha kolay ve hızlı olacaktır. bazı sorular çok fazla bilgi içerikli oluyor malesef ve bu bilgi içerikli soruları cevaplamak da çok zor oluyor. yani bilmediğimiz şeyler de olabiliyor. bunun için biraz sorulara biraz daha dikkat etmelşyiz bana kalırsa sorulan soruların çoğu bilgi içerikli bile olsa kolay olursa eğer daha iyi daha hızlı olur hatta yorun soruları daha da iyi oluyor çünkü kendimiz bunu bir şekilde yorumlayabiliyoruz.

2

aynen rosmann kardeşim kolay sorular soralım da kazancımız artsın. zor sorular çok uğraştırıyor insanı.

1

yani kısa cevaplı bile olsa insanların araştırmasını fazla zorlaştırmayacak sorular sorsak daha iyi bence. çünkü beyin bedava modu aktif olduğu zaman sadece cevap yazabiliyoruz ve bazı sorular öyle bir zor oluyor ki. birde kopya içerik olmaması için nasıl yazacağız diye düşünüyoruz. bunları göz önünde bulundurursanız eğer soru sorarken hem sizin için iyi olur hem bizim için. siz soru sormaktan geri kalmazsınız, bizde sürekli aynı soruları görüp cevaplayamamaktan bunalmamış oluruz.