0

gülesim geldi bu soruya doğru valla haklısınız ancak erkek her yerde aynı görüyorsunuz işte bugün siz olmasanız dün annesine de aynı soruyu soracak oluyordu ancak bugün siz varsınız bugünse size soruyor işte eş olarak yarında belki siz olmayınca çocuğuna soracaktır. işte yine konu kalıplar o bitmek bilmeyen kalıplar yetiştirilmek tarzına geliyor bu konu öyle uzar ki aslında. yani insanların yetiştirilmek tarzı erkeğin kendini geöindirereme durumu bir kadına ihtiyaç hissetme durumu vay aslanım durumları. birde kalıplar. böyle akıltırıldıpı için erkek egemen bir toplum ne var yemekte bugün ne yaptın klasik tir aslında sanki sadece kadının yemek yapması gerekiyormuş gibi. oysaki öyle birşey yok erkekler de kendi hayatını yaşayabilir kurabilir kendi yemeğini yapabilir kendine hizmet eder yani erkeğinde eli ayağı var kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için sanırım birazda biz kadınları böyle yetiştiriyoruz bunu da sorgulamak lazım.

0

çoğu erkeğin tipik davranışıdır, yani size özel bir durum değil, fazla dert etmeyin derim, erkek değil mi hepsi aynı deyip geçip gidin.

1

bende çalışıyorum ve eve döndüğümde ilk işim buzdolabı kapağına sarılmak oluyor. tabi bu durum bezginlik boyutundaysa bilmem ama bir günahın bedeli olacak kadar da ağır değil sanırım. hiç kocası olmayanlar var :)

0

insan ilk önce bir selam verir. onda sonra aç mı değil mi onu söyler.

0

bence bu soruda birşey yok.
tüm gün çalışıyorlar yoruluyorlar ve ister istemez acıkıyorlar. evde olduğumuz için yemekleri yapmak bize düşüyor. yazık onlarada ya :) ben çok mu vicdanlı düşünüyorum ne :)

0

bence sağlıklı olan bu günümüze şükür edin. başınızda bir koca olduğuna şükredin .kocanızın hayatta olduğuna şükredin .bırakın ne yemek var diye sorsun. allah korusun bir gün olmazsa eğer hayatta ,o soruyu bile çok özlersin şuan yaşadığınız zamanın kıymetini bilin.

0

onu da sormayanlar var ve bacım. şükret gene sen haline.