0

internetten para kazanmak istiyorsanız ya youtuber lik yapacaksınız ya blogunuz olacak ya vlogunuz olacak ya internet siteniz olacak bu şekilde para kazanabilirsiniz .

0

ben birincil olarak clixsenseden kazanıyorum aylık 200 tl kadar birde burayı deniyim dedim

0

bak kardesım basta you tube en guvenli para kazandıran bır sitedir daha sonra tabikide google adsense reklamları en cok kazandıran ikincı yontem birde satış ortaklığı çok iyi ama biraz zahmetli bir iştir tabi devam edelim bitcoin borsası bu aralar cok fazla kulanılmaya başlandı , bide yazı yazarak iyi bir para kazanbilirsin istersen oyun kurup play store satarsın o oyunu , onun dışında insanlara sigorta almaları için ikna edip bir miktar komisyon alabilirsin , tabi diger siteler pek kazançlı siteler değildir , anlatabilecegim daha bir cok yontem var tabı bunu unutmayalım anket cözerekte büyük bir miktar gelir elde edebilirsin benden bu kadar .

0

internetten para kazanma günden güne artıyor yeni nesil para kazanma sistemi öğrencilerin harçlıkları çıkarmak için çok iyi bir yöntem hatta daha da ileriye gidip bunu yatırım olarak kullanabilirsiniz. youtube kanalı açmak instagram sayfası oluşturup reklam yaparak para kazanmak takipçi satarak bitcoin işiyle ugraşarak kazanmak oyunda kendini geliştirip hesabını satarak sorumani tarzında sitelerde cevaplayarak site kurarak blog yazarak para kazanabilirsin bunlar sadece bir kaç tanesi. bu saydıklarım sayesinde aylık bin onbin yüzbin kazanan var bu size kalmış istikrar ve çabanız sonucunda illa ki karşılığınızı alırsınız yeter ki emek hırsızlığı yapmayın bu yeterli olur . ama tavsiye etmem bunlar geçiçi işinizi sağlama alarak bir memur olursanız veya başka bir şey garanti ücretle çalışırsanız daha iyi olur elinizde ekmeğiniz olsun ki ek gelir için de bunları yapabilirsiniz ama direk atılmayın derim çünkü ileriki zamanlar için pişman olabilirsiniz . tabi ki burda saydıklarım daha fazla kazanıyor ama kalıcı olmayabilir bundan dolayı tercih sizin işinizi yazı tura atmak yerine ders çalışıp garantiye alın derim .

0

internet ortamında populer bi site oluşturarak ve reklam alarak para kazanılabilir. yada belirli sitelere uye olarak reklama tiklayarak, yorum yaparak veya herhangi birseyde uretken olarak para kazanılabilir.

0

bence en iyisi sorumani kendileri çok iyi bir ekipler bence herkese yardım adiyorlar

0

internette para kazanmak artık zor bişey değil devir internet ve teknoloji devri örnek verecek olursak bu site gayet güzel kazandırıyor ayrıca bilgi ve kültürün artıyor ders çalışıp para kazanmak gibi birşey burası, başka örneklerden verecek olursak youtube'dan video paylaşmak ve izlenme başına belli bir gelir elde edebilirsiniz, instagram da güzel değerlendirilebilirse oradan da para kazanmak mümkündür takipçi sayısını arttırarak belli bir kitleye hitap edilebilirse eğer buradan reklam alarak yada birşeyler satarak para kazanmak mümkündür, facebook'ta öyledir orada paylaşım gruplarında birşeyler satarak veya büyük bir sayfa oluşturup binlerce kişiye reklam yapılabilir, anket doldurarak veyahut makale yazarak ta kazanılabilir, bir konu üzerine site kurup oradanda google edsens reklamları alarak tıklama başına belli bir ücret alabilirsiniz, letgo, sahibinden.com, gitti gidiyor üzerinden de ticaret yapabilirsin mesela, logo tasarımı yada photoshop hakkında becerin varsa bunlarıda değerlendirebilirsiniz, eskiden çiftlik bank, çılgın çiftlik, ütopya vs gibi para kazandıran siteler vardı bazılarını oynuyordum ve gayet iyi kazanç sağlamıştım fakat belli bir süre sonra bunlar teker teker kaçıp gittiler birçok kişi mağdur oldu bu tip siteler güvenini kaybetti artık para yatırarak oyun oynayacaksan nesine gibi idda sitelerinden bahis yapabilirsin ancak buda şans işi biraz, yatırım yapacaksan eğer instagram gibi uygulamalardan takipçi satın alabilirsin ve gerisi sana kalmıştır artık, güzel bir fotoğrafçı isen çektiğin fotoğrafları internet üzerinden paylaşarak satabilirsin yada reklam yapabilirsin, internet bankacılığındanda paranı faize yatırıp ordanda gelir elde edebilirsin ama internette en büyük kazanç en iyi reklamlardan olur ne kadar kaliteli, özgün ve içerikleri bol reklam yaparsan o kadar kazanabilirsin ama bunun için öncelikle kafanda belli başlı ürünler yada ne hizmet yapabilirim bunları düşün ne konularda elin yatkın neye merakın ilgin varsa onları yap en iyi iş bildiğin iştir bu iş üzerinde büyümen için sende başka büyük tanınmış kişilere kendi reklamını yaptırarak gerçek takipçiler kazanabilir ve zamanla büyüyebilirsin toptan satış sitelerinden belli başlı ürünler alarak ucuza getirmiş olur ve bunları internet üzerinden satabilirsin yeter ki takipçi ve hedef kitlen büyük olsun para kazanmak zor değil.

0

youtube kanalı
makale yazarlığı
sorumani gibi soru cevap siteleri
internet üzerinden ders anlatımı
blog açmak
instgram üzerinden gelir elde etmek
sanal reklamcılık

0

sakami bu tabii ki sorumani kullanmak. omur boyu para kazanmak eşittir sorumani

1

bir blog açabilir, anketlere katılabilir, eğer matematik fizik edebiyat vb derslerine güveniyorsan bazı uygulamalarda çözdüğün soru başına para kazanabilirsin

0

online anketlere aktılırak para kanabilirsiniz

0

para kazanmak icin insanlarin denedigi bircok yol vardir bunlardan birside internetden kolayca kazanilan parlardir. tabiki bu mumkundur ama cidi bir gelir kaynagi olmasi icin onlardada buyuk ugras gerekmektedir. mesela yotube onun icin videolarin kaliteli olmasina ugrasaksin. instgram icin fotolarin. blog icin yazarligin iyi olmali

1

internette birçok sahtekâr uygulama var. ben gogle playdan , birsürü uygulama indirdim ve kullandım. hicbir site de para vermedi. şuan güvenilir olarak sadece sorumani sitesi var. birde ıkinci el vs gibi uygulamalar olursa orda satış yaparak para kazanabiliriz. ancak bu şekilde olabilir. unutmadan youtuberleri da yazıyım. onlarda izlenme oranlarına göre para kazanıyorlarmış.

1

youtube olarak,
blog açarak,
internetten satış yaparak,
makale yazarak,
anket yaparak,
oyun oynayarak.

0

internetten para kazanmak çok tehlikeli çünkü çiftlik bank gibi dolandırıcı sistemlerine yakalna bilirsiniz o yüzden önce araştırıp öyle denemelisiniz peki araştırdıktan sonra ne yapmalısınız
ütopya tarzı sitelerden yata youtube instegram tarzı sitelerde para kazana bilrisiniz yada böyle sitelerde yorum yapın

0

internetten para kazanmak icin bir çok site denedim yayınla.org benmiyim.com instagram youtube ahmetesor bt coin vb birsürü siye denedim sorumani sitesine daha yeni basladim 24 saat bile olmadi daha ama bu siyeden odeme alan arkadaşlarım var dediğim gibi bir çok site denedin en çok kazandiğım siye numara paneli oldu gunde 200 tl aldigimi biliyorum normalde gunde 50 tl 40 tl 30 tl diye devam ediyordum fakat birakmamin sebebi çok fazla kul hakkina girdigimi dusunuyordum yatacak yerimoz kalmayacak diyordum ama allah icin baya iyi para kazaniyordum allah vsr sonra idddda isine girdim idda isine inanmayacaksiniz gunluk 2 bin ila 4 bin arasinda para aldim tam bir sene boyunca sonra bi polise mac sattim sikinti oldu artik boyle seyler yapmak yerine boyle kucuk kazanclar elde edebilecegimiz bir sitelere kayit olduk telefonum bozuk ben a harfine basiyorum o s harfine basiyor soru mani siyesi boyle seylere onem veriyomu bilmiyorum ama bi arkada birsürü wwwwwwwwwwww yazmis bu sayiliyomu bana bildirirseniz sevinirim bol berekli kazanvlar dilerim sorumani sitesine burdan tesekkurlerimi iletiyorum

0

internet ten para kazanmak oldukça uğraş isteyen birşeydir. blog yazarak ya da böyle soruları cevaplayarak veya soru sorarak veya da musluk sistemi ile çalışan sitelerden kazanılabilir..

0

bu siteden zaten para kazanabilirsiniz ama youtube vb. sitelerden para kazanabilirsiniz

0

internetten para kazanmanın bir çok çeşidi var blogger olabilirsiniz blog yazıları yazarak bloğunuza trafik çekerek kazanabilirsiniz youtube kanalı oluşturup markalarla anlaşma sağlayabilirsiniz youtube takipciniz cok olduğunda izlenme sayısı arttığında size ücret vermeye başlayacaktır markalardan haric sosyal medyayı kullanarak kendi yaptıklarınızı satabilir veya ürünler satabilirsiniz takipçi sayısını arttırıp markalarla anlaşma yaparakda para kazanırsınız sorumani gibi sitelerden soru sorup cevaplayarak link kısaltarak satış ortaklığı oluşturarak dropshoppıng yaparak da para kazanabilirsiniz e kitap yazarak da para kazanılabilir.

0

internetten her türlü para kazanma yöntemi var bir kaç site var çok iyi kazandiyor sadece önemli olan sitenin sağlamliği