0

mesela burası ama ne kadar işe yarıyor biliyorum

0

bu siteye gelmeden önce onlarca siteye girdim ve şuana kadar hiçbirinden ödeme alamadım youtube a başlamak aklıma geldi fakat youtube a bir türlü kendimi motive edemedim yani youtube işi de zorlaştır youtube da hergün video atmak istiyordum fakat aklıma içerik atmak gelmiyordu montaj işi zor geliyordu sonra araştırmalarıma devam ettim twitch platformunu buldum araştırdım burdada canlı yayın açarak herhangi bir oyunu izletmeye uğraşıyorduk ve izlenme sonucu izleyicilerden bağış alarak gelir elde etmeye çalışıyoduk fakat izleyen kesim çok azdı bu iştende vazgeçtim ama pes etmedim karşıma birsürü kazanç sağlayabileceğimi öneren insanlar çıktı şurdan şurdan kazanç sağlayabilirsiniz diye günde 1000 tl kazanç diyenler oluyordu fakat bunlar saçma geldi çünkü kolay yoldan büyük iş yapmak mümkün değildir bu işte beni yıkmadı sonra oyun oynayarak para kazanabileceğimi duyuyordum bunuda araştırdım oyunlarda hergün item kasarak bunları oyun sitelerine satarak gelir elde ettiğini sürenler vardı ve bu gerçekti ama bu oyunlardada iyi olmadığım için oyun işinide bıraktım
instagramdan reklam vererek gelir vs vs sorumani sitesini keşfettim burda sorulara cevap vererek soru sorarak gelir elde edebileceğimi öğrendim ve şuan hiç ödeme almadım fakat elde edenler olduğunu duydum buranın en güvenli yer olduğunu düşündüğüm için şuan buradayım.

0

önce en az 50 tane site geçmişimdir, ve hiçbir sitelerine pek fazla bir ödeme almamışsındır bundan tam tamına 7 sene önce ya da bir iki üç sene önce de olabilir yani bir güzel site vardı o güzel ödev yapıyordu. yani kimsenin parasını yiyor içerde ben öyle bir siteden 500 liraya yakın bir para aldım. güzel bir para aldım internetten para kazanma yöntemleri tamam mı şunlar da olabilir mesela bir youtube kanalı açıp güzel bir videolar güzel bir içerikleri üretirsiniz. yani youtube kanalınızda izlenme gibi bir algı oluşursa güzel bir kitleniz olursa güzel bir organize olsa kendinizi böyle ilerleterek ünlü yaparak güzel bir paralar elde edebilirsiniz. mesela bir twitch yayıncısı birçok günümüze insan twitch yayıncısı yapıyordur, ve günümüzde pek çok görmekteyiz yani bütün youtuberlar birileri twc geçmektedir twitch de nasıl bir para kazanma isteği vardır. şöyle bir stili var. bağış yaparak ve twitch için aylık yatırımları var bu şekilde twitchtende bir para kazanabilirsiniz. başka bir para kazanma yöntemi ise internet ortamlarındaki para kazanma platform siteleridir. bu sitelerde nasıl para kazanılır hisse tamam ben şöyle bir neyse ben bu siteye söyleyeyim bazı siteler şöyledir. eğer bir sitede kolay bir para kazanıyorsun o sizde hiçbir zaman ödeme beklememenizde fayda vardır şu gıda sprict açık başka bir sitenin aynısını o siteye geçirip para kazanan platform sitesi yapıyor yani o siteye devlet tarafını izin almış ne bir şeydir. yani sizin de gözümüzü boyayarak bir iki kişiye ödeme yapıyor ya da bir hafta ödeme yapıyor. ondan sonra insanların referans sistemi getirerek insanlara top attırıyor ve sonra ise güzel bir para hilesi yaptıktan sonra bu paraları alıp kaçıp internet sitesini tamamen kapatıyor. yani bu durumda siz üzülmüş olursunuz böyle siteler var başka bir para kazanıp bıraktım sitesi değil de oyunları var mesela oyun oynayıp vermek istemiyorum. ben bir oynanan para kazanıp belli ettim ama bu oyunlarda çok dikkatli olmanızda fayda vardır. çünkü onlarda da sizi oynatarak güzel bir gelir elde ediliyor ve güzel bir uygulamalardan para kazandıracak biliyor ama o para kazandıran uygulamalar genellikle dolandırıcı oluyor. yani internetten para kazanma yöntemleri olarak her taraftan bir imkan vardır ama önemli olan da tabii ki de ödemedir. ödeme yapmayan bir sitede sakın ve sakın durmayın yani internetten insanlar bu şekilde de güzel bir para kalır. biliyor instagram yolu ya da kaldırılabiliyor instagram'dan nasıl bir para yollayacak kaldırılıyor instagram'da ünlüler marka reklamları yaparak ayakkabı reklamları yaparak. güzel bir onlara da bir güzel bir para kazanıyor. benim birlikte bu kadar sizin bildiklerimiz daha çok vardır umarım.

0

internet elimizin altında bulunan uçsuz bucaksız bir yerdir. bu sayede o kadar çok imkanımız oluyor ki mesela burada cevap yazmak soru sormak bile ek gelir kaynağı ayriyetten site kurup reklamlardan para kazanabiliriz ya da bazı sitelerden ucuza eşya alıp satış yapabiliriz. mesela internette bloggerlik de yapabiliriz yazı yazarak gelir elde ederiz yani internette çok para kazanma yöntemi vardır. yeter ki kullanmasını bilelim.

0

aslinda internet uzerinden o kadsr cok sey var ki para kazanabilecegimiz.... oncelikle sorumani gibi bir sitede soru sorup cevap yazmak para kazandiriyor. cevaplarin ne kadar uzun olursa kazancinda o kadar cok gelir. birde altin sorular varsa tamaammmm.... :d :d soruyla alakali cevap yaz... cevap yazma sinirina kadar gel 70 kuruslara kadar kazandiriyor. :d :d sonraaa... dun baslayan pazartesi oglene kadsr surecek olan iki kati kazanc etkinligi var... ne kazaniyorsan iki kati kazanc hanene yansiyor. :) valla sadece bu iki kati kazancla bile iyi kazanc saglarsin bu siteden. soylemedi deme. sonra... internet uzerinden ikinci el teknolojik alet satisi yapabilirsin. letgodan filan. ikinci el kitap, ikinci el kiyafet satisi yapabilirsin.... kiyafetlerin ve kitaplarin ikinci el olmasina gerek yok sifir bile satiliyor... adam dukkanindaki kiyafetlerin ya da kitaplarin (sahaflar daha cok yapiyor bunu) resimlerini cekip instagrama facebook gruplarina yukluyorlar mesela... onun disinda kendi instagram sayfani yiyecek yapip satan sayfalar var ya... ona cevirebilirsin. facebookta grup ya da sayfa acsrsin.... ayni sekilde yaptigin takilari, diktigin kiyafetleri satarsin.... link kisaltma siteleri var. anket doldurup para kazanabilecegin, makale yazabilecegin siteler var. youtube'da video cekip belli bir abone ve izlenme sayisindan sonra para kazanabilirsiniz. binomo gibi ikili opsiyon siteleri var. onlari deneyebilirsiniz. internet bankaciligindan altin ya da doviz alim satim yaparak paranizi katlayabilirsiniz. sonra son zamanlarda soyle seyler cikti... fotograf sat para kazan. ya da yuru para kazan gibi.. onlari arastirabilirsiniz.

0

aslında internetten birçok yerden para kazanılabilir. ben mesela bu siteye gelmeden önce en az 50 tane site geçmişimdir, ve hiçbir sitelerine pek fazla bir ödeme almamışsındır bundan tam tamına 7 sene önce ya da bir iki üç sene önce de olabilir yani bir güzel site vardı o güzel ödev yapıyordu. yani kimsenin parasını yiyor içerde ben öyle bir siteden 500 liraya yakın bir para aldım. güzel bir para aldım internetten para kazanma yöntemleri tamam mı şunlar da olabilir mesela bir youtube kanalı açıp güzel bir videolar güzel bir içerikleri üretirsiniz. yani youtube kanalınızda izlenme gibi bir algı oluşursa güzel bir kitleniz olursa güzel bir organize olsa kendinizi böyle ilerleterek ünlü yaparak güzel bir paralar elde edebilirsiniz. mesela bir twitch yayıncısı birçok günümüze insan twitch yayıncısı yapıyordur, ve günümüzde pek çok görmekteyiz yani bütün youtuberlar birileri twc geçmektedir twitch de nasıl bir para kazanma isteği vardır. şöyle bir stili var. bağış yaparak ve twitch için aylık yatırımları var bu şekilde twitchtende bir para kazanabilirsiniz. başka bir para kazanma yöntemi ise internet ortamlarındaki para kazanma platform siteleridir. bu sitelerde nasıl para kazanılır hisse tamam ben şöyle bir neyse ben bu siteye söyleyeyim bazı siteler şöyledir. eğer bir sitede kolay bir para kazanıyorsun o sizde hiçbir zaman ödeme beklememenizde fayda vardır şu gıda sprict açık başka bir sitenin aynısını o siteye geçirip para kazanan platform sitesi yapıyor yani o siteye devlet tarafını izin almış ne bir şeydir. yani sizin de gözümüzü boyayarak bir iki kişiye ödeme yapıyor ya da bir hafta ödeme yapıyor. ondan sonra insanların referans sistemi getirerek insanlara top attırıyor ve sonra ise güzel bir para hilesi yaptıktan sonra bu paraları alıp kaçıp internet sitesini tamamen kapatıyor. yani bu durumda siz üzülmüş olursunuz böyle siteler var başka bir para kazanıp bıraktım sitesi değil de oyunları var mesela oyun oynayıp vermek istemiyorum. ben bir oynanan para kazanıp belli ettim ama bu oyunlarda çok dikkatli olmanızda fayda vardır. çünkü onlarda da sizi oynatarak güzel bir gelir elde ediliyor ve güzel bir uygulamalardan para kazandıracak biliyor ama o para kazandıran uygulamalar genellikle dolandırıcı oluyor. yani internetten para kazanma yöntemleri olarak her taraftan bir imkan vardır ama önemli olan da tabii ki de ödemedir. ödeme yapmayan bir sitede sakın ve sakın durmayın yani internetten insanlar bu şekilde de güzel bir para kalır. biliyor instagram yolu ya da kaldırılabiliyor instagram'dan nasıl bir para yollayacak kaldırılıyor instagram'da ünlüler marka reklamları yaparak ayakkabı reklamları yaparak. güzel bir onlara da bir güzel bir para kazanıyor. benim birlikte bu kadar sizin bildiklerimiz daha çok vardır umarım.

0

internedden para kazanmanın en güzel yanı network marketing yapmaktır bence

0

para kazanmak günümüz insanı için artık zorunlu bir hal almaya başlamıştır. geçim sıkıntısı yüzünden insanlar ek bir iş yapmak zorunda kalıyor. bu sebeple kendilerine uygun zamanlarda ve kolay şekilde para kazanmalarını sağlayan bir işe ihtiyaç duyuyorlar. durum böyle olunca da insanların kolay kazanım elde ettikleri işleri aramaya başladıkları görülmektedir. internet para kazanmak için en kolay ve en hızlı yöntemdir. insanlar oturdukları yerden para kazanma imkanına sahip olurlar. araştırma yaparak internet üzerinde bulunan birçok para kazanma sitesine ulaşmak mümkündür. ama güvenilir olması gerekir. para kazanmak için oluşturulmuş birçok amaçta site vardır. kimi siteler kullanıcılarından reklam tıklaması isterken kimi siteler de video izleme ister. hatta makale yazarak para kazanmak da mümkündür. en çok tercih edilen yöntemler ise video izleme ve reklam tıklama olmuştur. aslında yazı yazmak daha büyük paralar kazanmak adına gereklidir. diğer yöntemler de yüksek para kazanılması çok zordur. ama yazı yazmak tamamen kişinin el becerisine ve yeteneğine bağlıdır.

0

link kısaltma siteleri var her tıklamada siz para kazanıyosunuz olusturdugunuz linkten

0

internette en iyi para kazanma yolu bir blog açmaktır, youtube videoları hazırlayıp sunmak da bu işin ayrı bir güzelliği.

0

para kazanmak icin once zor kazanilir ama siteler cikti telefon cikti ve telegonlarda sitelere girip para kazanmak cok kolay artik bir site sorumani sorumani
oncelikle soru,cevap,yanit vermek icin biraz ugrasmak icin biraz ugrasmak gerek oncelikle ben yeni siteden haberim oldu yutube den haberim oldu cunku oncelikle haberim olsaydi daga fazla kazanirdim oncelikle siteden fazla anlamiyordum ama 1 krs basladim dedim olmaz oyle ama yavas yavas ogrendim once ne kadar uzun yazi yazarsan daga fazla kazanirsin bende bu yoldan kazanmaya basladim artik daga fazla kazanmak icin siteyle ugrasacam gunde 5 sat vakit geciricem
sizde kazanin para kazanmak icin

0

internetten kazanma şeylerinde ilk önce bence sormanı gelir hem bilgi kazanıyoruz hem de para kazanıyoruz bence güzel bir site arkadaşlar isteyen amacını size kısaca anlatayım istedi insanların yazdığı sorulara cevap veriyorsunuz ve ne kadar uzun ve anlamlı yazarsanız ve noktalama işaretlerini uyarsanız yazım kurallarına uyarsanız güzel bir para kazanabilirsiniz diyorum başına mesela 15 belki de 30 kuruş alabilirsiniz arkadaşlar güzel yorumlara yaparsanız herkes için yararlı olur siz de arkadaşlar sorma neye başlayabilirsiniz başlayanlar için diyorum belki internette bu yorumu çıkar ondan diyorum internetten başka arkadaşlar bildiklerim numara paneli link slp need healing bu gibi siteler var arkadaşlar mesela numara paneli arkadaşlar bu bir haram bir iştir bence bir şeyi numarasını birisini ağlatıyorsunuz ve ondan üç buçuk lira gidiyor dakika başına size 50 kuruş geliyor bundan da iyi bir para çektim arkadaşlar daha sonra ben miyim vardı o da insanları kazıkladı sorma ne onun bence çok çok üstünde çünkü insanları hiçbir şekilde kazıklama yapmıyor kurallı ve adaletli davranıyor bence daha sonra linklere var bir internet sitesi veya bir yeri internet adresini kopya diyorsunuz ve link kısalt sınıfta kaç kişi kısıtınız biten girerse arkadaşlar 1000 kişi başına 7 tl alıyorsunuz bu da iyidir ama sormanı bunlar binbasar seramik vardır onlar da aynı şekilde link tl gibidir size tavsiyem bence vitex ormanı kullanım sorma niye bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başladım bir kere kopya içerik yapmıştım ondan çok pişman oldum fakat hesabıma açmadılar adaletli olduklarından dolayı böyle oldu adaletli olması dalga boyu savaş aylardır onlara hak veriyorum bir daha öyle de hata yapmayacağım sizde hata yapmayın arkadaşlar hakkınızda kızının helal para böyle olur başka bir işte çalışanlar yandan da bu işi yapabilir güzel bir iş sorma neye nasıl başladığını nereden buldun derseniz ben miyim sitesinden yapıyordum orada yaklaşık 40 direk aslında paramı yatırmadılar bir ay bekletilen yine de yatırmadılar arkadaşım interneti yazdım da direkmen sormanı çıktı herkes bu siteyi tavsiye ediyordu biz de şansımızı deneyelim dedik bir arkadaşımız 75 lira para kazandı ben de başladım 9 lira kalsın veya fakat hesabı kapandı şu an inşallah iyi kollarıma alacağım pazartesiye kadar iltifat yorum var arkadaşlar iki kat daha fazla para veriyor bu kampanyadan yararlanan bence arkadaşlar pazartesi öğlene kadar sürecekmiş inşallah pazartesiye kadar 25 yapabilirim sizde yapın sizde kazanın ve arkadaşlarınıza tavsiye edin tavsiye edersiniz arkadaşlar referans oluyorlar size ve onların yaptığı yorum'dan 120 kazanç oluyorsunuz mesela 25 lira kasis sessiz 5 lirasını alıyorsunuz falan öyle yani sizde bu işe adımınızı haklıysanız devamını getiren iyi paralar kazandım kazanım ve kazandırın sitede iyi bir para kazanır siz de kazanırsınız herkes kazanmış olur arkadaşlar afı fazla uzatmadan kısacası yani internetten kazanma internetten para kazanma sitelerin en başında sormanı gelir .

0

bu arada unuttum. ekleme yapıyım. bir blogger sitesi açarak adsense reklamları alabilirsiniz. eğer yeterince iyi içeriğiniz varsa, sitenize giren sayı günden güne yükselecektir. dolayısıyla reklamlarınıza tıklayan da yükseleceği için hatırı sayılır bir para oradan da kazanabilirsiniz.

0

internetten makale yazmak en çok tercih edilen internetten para kazanma yöntemlerinden birisidir. veya sosyal medya üzerinden para kazanmak da tercih edilebilir. bunun için bir instagram, twitter, facebook, youtube veya pinterest hesabı açabilirsiniz. yeteri kadar takipçiye ulaştıktan sonra markalarla işbirliği imzalayarak onların reklamını yapabilirsiniz. böylelikle hatırı sayılır bir paranız olabilir. youtube'da kaliteli yayın yaparken güzel bir abone sayısına ulaştığınızda gene markalarla işbirliği yaparak inceleme videoları ve benzeri çekebilirsiniz.

sorumani gibi sitelerde yorum yazarak para kazanabilirsiniz. veya csgo gibi online oyunlarda sandık açarak, hesap satarak para kazanabilirsiniz. veya internet sitesi üzerinden oynanan para kazandıran koyun vb. oyunları oynayabilirsiniz.

yalnız bahis sitelerine bulaşmamanız tavsiye olunur. daha fazla para kaybedip hayatınızı zehir etmeyin.

bu sitelerde kazanılan paralar ise gene cüzidir. çok büyük hayallerinizin olması büyük hayal kırıklıklarını beraberinde getirir. 1 tl, 2 tl küçümsemeyecek bir insansanız bu kaynakları kullanabilirsiniz. böylelikle belki de yapacağınız diğer işler için gerekli bir başlangıç parasını elde edebilirsiniz.

0

bazı internet platformları var mesela 'letsgo' kullanmadığınız ürünü satabilir para kazanabilirsiniz

0

bunun için birçok farklı yöntem mevcut ancak en iyilerini sizler için sıralayabilirim sanırım
bu site gibi soru cevap sitelerinden kazanmak, link kısaltarak kazanmak, evde yaptığınız dikkat çekici şeyleri satmak, indirimde olan birşeyi alıp üstüne biraz kar payı koyup internetten satmak, ivr sistemi ile kazanmak, internetten dropshopping yapmak, satış ortaklığı yapmak ve buna benzer bağzı yöntemler bence en etkilileri.

0

makale yazmak, youtube'da video yayınlamak, instagramda, e ticaret sitelerinde satış yapmak, yabancı film-dizi çevirmek gibi birçok yol mevcuttur.

0

internetten para kazanma yöntemleri bu aralar çok fazla
1 internetten satış yapma
2 instagramdan satışyapmak
3 evden yapilan yemekleri satmak
4 evde süs eşyalari tasarlayıp satmak
5 reklam veren siteleri kullanmak
6 evde yapılan doğal ürünleri yapıp satmak
9 blog yazmak
10 network işleri yapmak
11 youtubede video çekip paylaşmak
12 sorumani kullanmak
13 reklâm izleten sitelerde takılmak
14 bol takipçili sayfalar oluşturmak ve reklam almak

0

internetten para kazanma dediğimizde çok geniş bir konudur öncelikle çünkü birçok dala ayrılır internetten para kazanmanın bazı yönlerinden bahsedelim öncelikle anket doldurarak para kazanma anket doldurarak para kazanmak için belirli kriterlere doldurmanız istediler bu işi yapan bir sürü site vardır bu seherden birine kayıt olduğunuzda zaman sizden çeşitli sorulara yanıt vermeniz istenir daha sonra sizin için uygun olan anketler karşınıza çıkartılır karşınıza çıkan anketleri doğru bir şekilde anladığın zaman anketi incelemeye alınır ve anketin değeri kadar para size verilir belli bir miktar para yol açtığı zaman da para hesabınıza geçer 23 sistem referans sistemi eferans sistemi ile kazandıran siteler lise sizden kendi kullandığınız sistemi başkalarına tanıtarak sistemi genişletmeniz ister siz size verilen referans linkini paylaşarak insanlara dağıtarak kendi kazancınızı da arttırabilirsiniz davet ettiğiniz kişilerin kazancında arttırabilirsiniz ne kadar çok kişi davet ederseniz o kadar çok kazanırsınız diğer sistem ise soru yanıtlayarak para kazanmaktır sorma ne gibi birçok site soru yanıtlayarak para kazanabilirsiniz daha sonra bir diğer yöntem ise bitcoin gibi sanal paralarla uğraşmaktır sanal para üretimi için güçlü bir bilgisayara hatta birden fazla bilgisayara ihtiyacınız vardır mining denilen sistemi yaptığınız zaman sanal paranız yavaş yavaş kazanmaya başlayacaktır maden sistemi gibi çalışmaktadır ne kadar çok yatırım yaparsanız o kadar kazanabileceğiniz sistemdir

0

internet sanal alemde para kazanmak için çok alternatif seçenek vardır. bitcoin sanal para alış satış, döviz alış satış, telefon,tablet,saat,ayakkabı,elbise,araba,motor,bisiklet,akülü bisiklet,akülü araba,gıda ürünleri,ev yemekleri ve benzeri ürünler satabiliriz.