0

internetin olduğu yerde artık insanlar net üzerinden de para kazanabiliyor. site moderatörlüğü olsun, belli konularda makale yazma işi olsun, website kurup yönetmek, içerik sağlamak, youtube üzerinden videolar paylaşmak, instagramda reklam yapmak gibi bir sürü yol ile internetten para kazanmak mümkün.

0

internetten bir sürü para kazanma yöntemleri vardır bir yöntem bence bu siteden para kazanmaktır hem yazı yazıyoruz hem de bilgi öğreniyoruz soru sormak bile para burada mesela ne kadar uzun yazı yazarsanız ben ne kadar uzun cevap verirseniz o kadar çok kuruş kazanabileceğinizi söyleyebilirim size burada sadece bir soru sormak bile iki kuruş başka mesela hangi sitelerden para kazanabilirsiniz sizlere örnek vereyim link tl diye bir site var o sitede size bir link veriyorlar o linke ne kadar çok tıklatırsanız o kadar para kazanırsınız orası da türk lirası sistemiyle çalışıyor 1 tıklamaya bir veya iki kuruş vermesi lazım öyle hatırlıyorum ondan sonra youtube var youtube daha kaliteli videolar çekerek ve çektiğimiz video youtube'a atarak güzel izlemeler kazanırsanız eğer iyi paralar kazanabileceğiniz söyleyebilirim size youtube da para kazanmak aslında zor yani bir ekibinizin olması gerekiyor bilginiz üzeri deli mi ne kanalı var mesela o kanal bir ekip boyunca çalışıyor semih uyulgan var mesela o kanalda bir ekip boyunca çalışıyor eğer bunların üstesinden gelebileceğinizi düşünüyorsanız youtube'a başlayabilirsiniz youtube'da çok para var ama eğer tutturabilirsiniz kaliteli video içerikleri düşünmeniz gerekir yani youtube'da video çekecek biri çok üretken ve çekici bir olması gerekmektedir. bir diğer para kazanma sitesi ise numara paneli numara panelinde size bir numara veriyorlar yabancı numara 0322 ile başlayan bir numara veriler size bu numarayı arattırmak zorundasınız mesela bu numarayı eğer aratırsanız bir dakika konuşursa arayan kişi 56 kuruş kazanıyorsunuz 1 dakikada oranının mantıgıda çok iyi ama aratmanın yöntemleri bilmeniz lazım. eğer ki beklenen aramayı yapamazsanız bu siteden 1 hafta sonra elinizde numarayı alıyorlar ve bir daha bu siteden numara alamıyor ve para kazanamıyorsunuz.

0

bir çok yöntemi vardır bunları çoğaltılabilir bunlar bazıları reklam benzer şeylerle meşgul olmak çünkü gerçek para bunlarda bulunuyor

0

anket yöntemleri , satış danışmanlığı , herhangi birşey üzerine veya forum , blog tarzı bir site oluşturarak insanlara reklam izletip karşılığında birşeyler verip kaznarak soru sorup soru cevaplayarak.

0

telefondan çark çevirerek para kazanabilirsiniz

0

anket yöntemleri ile ve ya satış danışmanlığı yaparak ve ya internet sitesi açıp satarak para kazanabilirsin

0

internetten para kazanmak isteyen insanların sayısı çok olduğu için birçok yeni yöntem ortaya çıkmıştır. en başta en çok bilinen bir yöntem youtube'da video paylaşmak olabilir. daha sonrasında bir internet sitesinden reklam gelirleri elde etmek olabilir. ama bunlar için belli bir bilgi birikimine ve belli bir güce ihtiyacınız vardır. bu yöntemlerin yanı sıra soru mani sitesi gibi kazan kazan prensibini amaçlayan sitelerde ortaya çıktı. bu sitelerin işleme yöntemi kullanıcıların yaptıkları ile sitenin belli bir miktar para kazanması ve sitenin kazandığı paranın bir miktarını da kullanıcılara geri iade etmesi. bu sistemlerde böyle çalışıyor. bu sayede hamster sahipleri hem de kullanıcı kazançlı çıkıyor.

0

bir çok yontem var internetten para kazanma'nın en etkilisi youtuber,dir

0

günümüz dünyasında elde edilen gelirlere ek ihtiyaç duyulan maddi imkanlardan dolayı insanların her an elinin altında duran internet gelir kapısı olarak görülmeye başlanmıştır. fiziki olarak herhangi bir işlevselliğe ihtiyaç duyulmadan sadece teknolojik aletler üzerinden klavye ile yerine getirilen kurallar çerçevesinde ciddi gelirlere kavuşan kişiler mevcut. bu gelirlerin çok çeşitli yönleri mevcuttur. anket doldurma siteleri bilinen ve en başta gelen kazanç yöntemlerinden biridir. oyun oynayarak ve mobil cihaza oyun ve programlar indirerek çok virgülü yani düşük değerler getirsede kazanç sağladığı gerçektir ancak çok uzun soluklu bir uğraş istemektedir. çeviri yaparak ve blog sitelerine yazı yazarak ortaya çıkan kazanç modeli ise seviyeli ve kaliteli bir içerik üretmeyi gerektirmektedir. her yazılan blog yazısı reklam kabul etmemektedir. en fazla gelir sağlayan iş internette youtuber denilen youtube video yükleyerek gelir sağlayan ve bu gelirleri adsense denilen site üzerinden çekilen bir yöntemdir ve oldukça fazla gelir sağlamaktadır. komik videolar, şakalar ve çeşitli aktivitelerin video olarak sunulduğu bu sitede ciddi gelirler sağlayanlar oldukça fazla. evde ek iş sunan işlerde mevcut özellikle ev hanımları için. internet üzerinden verilen işin evde tamamlanarak kargoyla geri gönderilmesidir. iş türü olarak evde kurdele yapımı, şeker paketleme gibi basit işler olsada aylık 1200 lira civarında getiri sağlamaktadır. yeni yeni ülkemizde yayılmaya başlayan diğer bir yöntem ise stock fotoğrafçılık. yani çektiğimiz bir fotoğrafı siteye yükleyin alıcısı tarafından satın alınmasını beklemektir. zahmetsiz bir iştir be istenilen fotoğrafı yükleme imkanı vardır. kaliteli bir çekim olduğu sürece kolay şekilde alıcı bulan ürünler çok çabuk kazanç sağlamaktadır. instagramın yoğun şekilde kullanılmaya başlanması ve internet üzerinden yapılan alışverişlerin artmasıyla birlikte mağazalar artık instagramda satış için popüleritesi olan çalışanlar aramaya başladı. sosyal medya pazarlama işi olan bu yöntemde satıcı ile müşteri arasındaki iletişimi sağlayarak satış üzerinden yüzde elde ederek kazanç sağlanmaktadır.

yeni çıkan uygulamalar ve sitelerin reklamı ve bilinirliği artması için tanıtım yazısı yazmakta oldukça kolay ve basit bir yöntem. bu işte yazılan tanıtım yazısında kelime başına getiri sağlamaktadır. ortalama 300 kelimenin 2.5 tl gibi bir karşılığı bulunmaktadır. evde yıllarca biriken gereksiz eşyaların hem evden gitmesi hemde bir getiri sağlaması için kurulan siteler mevcut. ikinci el eşya satılan sitelerde kullanılmayan eşyalar belirlenen fiyat üzerinde satılır.

0

internet üzerinden al sat yapılabilir döviz alım satım

0

internetten para kazanmak hakkında hiçbir fikrim yoktu iki gün önce googledenpara kazanma yollsrı diye arama yaptım ve şuan kendimi buradabu soruya cevap verirken görüyorum ama güzel sevmeye başladım

0

anket doldurmak suretiyle, çeşitli tıklama yapma [ptc] sitelerinde zaman geçirerek, belirli web sitelerine içerik sağlayacak yazılar yazarak, yazarlık yapılabilecek iyi kazançlı siteler mevcut, daha ileri aşamada daha bir çok çeşit iş imkanı olabiliyor.

0

internetten para kazanmak sanıldığı kadar kolay değil.çoğu uygulama dolandırıcı çıkıyor.birşey vaat edip para ödemesi gereken zamanda ortadan kayboluyor.bir de internet üzerinden ticaret yapmıyorsanız eğer büyük paralar kazanırım diye bir beklenti içine girmemek gerekiyor.anket yanıtlamak,bilgi yarışmalarında yarışmak,reklam izlemek,küçük paralar kazanabileceğimiz uygulamalardır.

0

internettem para kazanma cok çeşitli bir olay aslında ama emek olmadan ekmek olmaz kaliteli bir web sitesi acarak gercekten güzel fiyatlar kazanabilirsinz basit yöntemler ise anket doldurarak soruları cevaplayarak resim paylaşma sitelerinde resimleriniz paylaşarak da psrs kazanabilirsinz.

0

bir site acarak internetten cok guzel paralar kazanabilirsiniz yapmaniz gereken sadece bir hosting yani web site ve bir domain yani alan adi almaniz gerekiyor siteyi actiktan sonra ozgun icerikler uretip makaleler yazip paylasmaniz gerekmekte bu sayede sitenizin hit sayisi artar ve daha sonra ister reklam alarak yada adsense veya ads firmalarina sitenizi bagliyarak cok yuksek kazanclar elde edebilirsiniz daha sonra sıkılırsaniz ve sitenizin belirli bi hit sayisi var ise sitenizicok guzel veya makul fiyatlara satabilirsiniz ve bu sayede cok buyuk kar elde edip kazanc elde edebilirsini.

0

internetten para kazanmak istiyorsan bence yeni bir başlangıç için en mantıklısı bir blog sayfası kurmak ardından bloglardan sosyal medya hesaplarını tanıtıp youtube ve instagramda ün elde etmek

0

bunun birçok yolu var ama en fazla kazandıtran youtube kanalı açmak ve kendi içeriğinle video yüklemek.

0

şuan bende bunu araştırıyorum video falan izliyorum ama hemen kazanilmiyor biraz emek gerek her siteye de güvenme

0

reklam izleyerek , mail okuyarak , anket doldurarak , soruları cevaplayarak internetten para kazanabilirsin.

0

şuan öyle bir oluşumun içinde olduğumu sanıyorum.