0

çokta fazla lezzetli olmaz.en iyi çay odun ile kaynatılan çaydır.

0

çayda daha çay lezzetli olmaz bence çaydanlığın yerini hiçbir çaycı tutmaz poşet çay kullanman gerekiyor o yüzden poşet çay pek tercih etmiyorum genelde açık şeyler tercih ediyorum ama çaydanlıkdaki çayın tadını hiçbir şey vermez

0

arkadaşımızın dediği, şu çay makinelerinde olan çaylar konusunda bir soru arkadaşlar. evet kardeşim, her markanın biraz değişiklik gösterse de dem konusunda, hepsinde ayrı ayrı ölçü kullanılabiliyor bazen. elekaltı çaylar kullanılırsa pek dem bekleme. onu biraz daha fazla koyman gerekebiliyor. yani bir diğer çay markasına göre bu çay markasını 1-2 kaşık daha fazla koyman ya de dmelik poşetlerde bir iki tane fazla atman gerekebiliyor. ama genel olarak çay makinesinde de ölçüyü buldun mu demlikte olduğu gibi lezzetli oluyor. usul aynı usul. ha ocakta kaynatmışın ha elektrikte.

0

çay ocaklarında yapılan çay her zaman taze olarak önümüze sunulur. harika bir tada ve içime sahiptirler. aynı şekilde evde ilk demlenen çay ile aynı tadı alabiliyorsunuz esasen. çay beklediği zaman tadını yitirip acılaşır. bu durumu en çok kafe ve restoranlarda görebilirsiniz. ancak ismindende anlaşılacağı gibi çay ocaklarında bu durum çok karşınıza çıkmaz. bir de bazı çay ocakları çaylarında kaçak çay kullanmaktadır. bizzat kendimde denediğim için kaçak çayın tadı gerçekten oldukça güzeldir ve normal çaya nazaran daha bereketlidir.