0

elbette düzenlenebilir. sorumani.com'da yapılacak olan yeni yarışmaların üyeler arasında bir heyecan oluşturacağını düşünüyorum. ilgi çekici bir yarışma düzenlenebilir ve katılım çok olur diye düşünüyorum. eskiden sayfada yarışmalar varmış ama artık yapılmıyor sanırım.

0

olabilir mi amca ama sistemin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum çünkü ekranlardan sadece o kadar kazanıyorum sana ödemede tekrarlamak ve 44 tl ödemek siteye biraz ağır kaçabilir yani ben zaten yeni yeni başladım bu siteye yarışma görmedim nasıl oluyor tam bilmiyorum ama ilk yarışmada katılmak istiyorum yani olması açısından yarışmalardan ödül verildi toplam ne yapmalı sistem bunu yapmaz yani ama onun yerine sorduğumuz sorulara verdiğiniz cevapları iki kat ya da 3 kat daha fazlababana söyle herkesin daha çok işine yarayacağını düşünüyorum zaten 1 sorudan yaklaşık üç kuruş aliniyor ortalama yani o kadar 2 haftada bir 3 kat fazla verse bizi tek sonradan 9 kuruş kazansak hem sitenin geliri artar üye sayısı artar yani bugün zor anca benim dediğim olabilir o da zaten arada bir şey yapıyor onu da sadece katsayini arttırarak yerine 3 kat ya da 4 kat artırabilir ya da yiyelim referans sabancı'nın artırabiliriz niye çağırmadınız açısından mesela referansımız 10 lira kazandı bize 5 lirası gelse yani kat kat artar olsun yani ben en azından öyle dusunuyorum size bunları versin kazancınıza her şeyin artacağını dusunuyorum

0

düzenlense çok iyi olur bence ama 4 kişideğilde 44 kişiye olsa rakamda 25 tl mesela

0

düzenlense iyi olur ama ben hiçbir şekilde hiçbir yarışmada başarılı olabileceğimi sanmıyorum

0

bencede süper olur. hem de perşembe akşamları, çok güzel olur. perşembe olmasının anlamı yoktur. sadece bugün aklıma geldiği için perşembe dedim. hem de perşembe kazan cuma günü hesabına yatsın sen de harca.

0

tabi olabilir saatli bir yarışma olabilir belli saat aralıklarını kapsayan bir yarışma olabilir,teşvik ve motivasyon açısından güzel olur.

0

zaten iki yarışma üst üste yapıldı sürekli yarışma olmayacağını tahmin ediyorum. çünkü sürekli yarışma yapsa bu site kısa bir sürede iflas bayrağını açar.

0

bence düzenlense iyi olur.hem kısa süreli hem de herkes kazansa çok süper olur