0

bu devirde para kazanmak o kadar kolay değil. dışardan ne kadar kolay olsa da kolay değil. 8 sene ilkokul okuyorsun, 4 sene lise okuyorsun, 2 veya 4 yıllık üniversite okuyorsun, üniversite ardından bir çok bölümde yükselmeye gidiyorsun ve mezun olunca ne iş var ne de para var, o kadar sene okumak boşa gidiyor. sen onca yıl çıpınıyorsun bir yerlere gelmek için, millet ilk okul mezunu adam bir torpille istediği yere gelebiliyor.

1

para kazanmak hiçte kolay değil ama harcamak saliseler içinde oluyor. hele bu zamanda para kazanmak daha zor. kazanmaktan çok tüketmenin çemberinde dönüyor duruyoruz. kazanılan ise hemen harcanıp gidiyor. masraflar çok ve çoğu ürün fazlasıyla zam yemiş. daha önce 6,5 tl ye aldığım bir bulaşık deterjanı bugün 14 tl’ye satılıyor. bundan dolayı kazandığınız paranın kıymetini bilin ve har vurup harman savurmayın.

1

para kazanmak hiç kolay değil bu devirde. kazanmak ne kadar zorsa harcamak da o kadar kolay. parayı değerlendiremiyoruz. para kazanmak için de hayatımızın en güzel zamanlarını, ve vaktimizi harcıyoruz. ekmek aslanın ağzında değil sindirim sisteminde artık.

0

hiç kolay değil aslında. gününün 8-10 saatini bir iş için harcıyorsun ve bu sana sadece geçinebilecek kadar kazanç sağlıyor.

0

para kazanmak çok zor. hele hele fakir bir aileden geliyorsan daha da zor.