0

bence para kazanmak zordur çünkü işsizlik çok fazla ve biz sürekli birşeyler üretmek yerine hep dışardan alıyoruz ve hazırcılığa alıştığımız için insanlar çalışmak istemiyor ve emeklilik yaşı da yükseldiği için para kazanmak zorlaştı.

0

para kazanmak jolaylasti artik youtube anket yada yazi yazark parak kazanmak kolaylasti artikmesala ter dokerekre biraz zor oluyor alin teri ile para kazanmak zorlasti simdi is az is var enflasyobda issizlik artti ve gida sektoru tekstil insaat gibi isler durmata basladi

0

para kazanmak her dönemde zor ama biraz da insanların beğenmemesi sonucunda iş bulunmuyor. insanlar hangi iş olursa olsun çalışmalı yoksa para kazanılmıyor. burada herkes kazanmak için uğraşıyor bir şeyler biriktirebilmek için herkesin ihtiyacı var çünkü.

0

aslında para kazanmanın en kolay olduğu dönem günümüz diye düşünüyorum. hani şöyle bir durum var, sen bu be bunun gibi sitelerde düşüncelerini ve yorumlarını ve yahut fikirlerini belirtiyor ve özel bir konum ediniyorsun. bu da hem bilgi alışverişi hem de sanal dünyada sana fayda getirebilecek bir yer ediniyor hayatında. zor denmesinin sebebi sanırım üşengeçlik duygusuyla alakalı. ama unutmayın ki üşengeçlik bir hastalıktır ve derhal tedavi edilmesi gerekir. bu sitedeki gözlemem şudur ki; yazdığımız kadar kazanıyoruz. yani demek istediğim biz burada bir emek-kazanç platformundayız ve bu bizim ne kadar bilgili ve ya değişime açık olduğumuzu gösteriyor. bu site üzerinden böyle bir örnek verdim. bence para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

1

bu dönemde para kazanmak o kadar zor ki saatlerce sorumani sitesinde bir kaç kuruş elde etmek için çırpınıp duruyorum .is bulamıyorum. ne olacak böyle bilemiyorum.

0

bu zamanda para kazanmak kolay olsaydı belkide hiçbirimiz bu sitede kuruş biriktirerek para kazanmazdık. çünkü artık kazanç sağlamak o kadar zorlaşmış ki insanlar bırakın işe alınmayı işten çıkartışıyorlar neden çünkü patronların daha çok cebinde para kalsın diye. zaten paranın değeri olmadığı için çıkarmasalar belkide zarar edecekler. tanıdığım insanlar bile sırf daha az para vermek için suriyeli bulup çalıştırıyor. neden çünkü onşar asgari ücretten bile daha az parayla bir işte çalışmayı kabul ediyor. buda iş verenler açısından tasarruf demektir. para kazanmak kolay olsaydı işsizlik oranı alıp başını gitmezdi insanlar hep isyan edip durmazdı, canına kıyanlar olmazdı, atanamayan öğretmenler hayatlarına son vermezdi, bir iş başvurusu görünce binlerce insan oraya yığın yapmazdı, insanlar akşam eve gidince eli boş gittiği için ihtiyaçları alamadığı için ayakları geri geri gitmezdi, parasızlık yüzünden yuvalar dağılmazdı, eşler para kavgası yapmazdı, çocuklar yırtık ayakkabıyla okula gitmezdi, ve dünya bu kadar acımasız görünmezdi.

0

bu zamanda para kazanmak o kadar zorlasti ki... isten cikarmalar bile var malesef.. onun haricinde ekonomimizdeki dengesizlik tamamen korkutuyor bizi. is bulamiyoruz. universiteli issizlerin sayisi o kadsr cok artti ki.. ne yapacagimizi bilemeyecek durumdayiz. hadi ben is bulamiyorum neyse.. ailemin yaninda yasiyorum , universite okurken burs kredisi almamışım geri odeyecegim bir para yok. ama burs kredisi alanlarda nasil yapacaklarini bilemiyorlar vallahi... is bulmak o kadsr zor ki..ben yine internetten burasi haric ufak tefek satis yapmaya calisiyorum instagramdan ve letgodan ama. bakalim birsryler yapabilirim para kazanma ile ilgili.

0

bemce çok zor çünkü insanlar para kazanacak bir iş bulamıyorlar.

0

bu dönemde para kazanmak yada toplamak çok zorlaştı ticaret düşüşlerinden dolayı

1

çok zor. ekmek aslanın ağzında değil, midesinde. özellikle son iki aydır enflasyon nedeniyle zar zor kazandığımız paralar da bir çırpıda uçup gitmekte. zor kazanıp kolay harcıyoruz ne yazık ki. çünkü çok kazanamıyoruz gelir belli, ama her şeyin fiyatı arttı ve gider belirsiz.