0

8 sene tarih dersi gördüm hiç bir zaman yeterli bulmadım önemli bir olayı kısa tutup önemsiz bir olayı uzun tutan tarih kitaplarını eğitim hayatım boyunca sadece o dersi geçmek için okudum ben tarihimi iyi şekilde ayrıca araştırma yaptım ve ona göre hareket ediyorum.

0

tarih kitapları bırak yeterince anlatmayı, olan tarihimizi silmeye yönelik hazırlanıyor. bir milletin kendi tarihine sansür uygulaması gerçekten tarihe geçecek bir davranış sanırım.

0

okullarda anlatılan tarih kitapları tarihimizi yeteri derecede anlatamıyor. bunun için bir önlem alınıp, kitapların yeniden gözden gecmesi, çocuklarımızın gelecegi adına daha saglıklı olur diye düşünüyorum. çocuklarımıza tarihimizi en doğru ve eksiksiz sekilde öğretmemiz gerekiyor. bunuda en çok yapan yer okuldur o yüzden kitapların gözden geçmesi lazım,diye düşünüyorum.

1

okullarda anlatılan tarihi hiç gerçekçi yeterli bulmuyorum. çünkü herşey tarafsız anlatmıyor. herzaman bir kişi üzerine durulmuş gidiyor tarih. tarafsız kaynaklardan alınması gereken bilgili tarih gerek bence.

0

bence okullarada anlatılan tarih kitapları çok fazla yeterli değil.

0

evet yeterli buluyorum gayet güzel kitaplar bence

0

okullarda anlatılan tarih kitapları pek fazla yeterli değildir.