2

iyi makarna yapmanın püf noktaları nelerdir?

Herkesin gizli bir tarifi vardır. Sizin gizli tarifiniz nedir?

29 cevap
0

iyi , vitamini içinde , sağlıklı ve lezzetli bir makarna tarifi,
önce yeteri kadar tereyağ tencereye konur. içine makarnalar katılıp orta ateşte biraz kavrulur. sonra üzerini bir parmak geçecek kadar kaynar su ilave edilir, tuzu katılır ve kapağı kapatılır. kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirilir. bekletmeden servis edilir. çok pratik bir makarna pişirme yöntemidir. hiç başka yerde yağ kızdırılmadan, tek tencere ile makarna hazır. hem de lezzetli, pratik.

0

makarna cok pismemeli ve cig de kalmamalidir. ben makarnayi salca nane ve sarimsak kavurarak yapiyorum ve muhtesem bir lezzet oluyo

0

iyi bir makarna yapmanın püf noktaları makarna haşlanırken suyuna birkaç damla sıvıyağ eklemektir. böylece makarna yapışmaz ve hamur gibi olmaz.bunun yanında makarnayı lezzetli yapan şey sostur. kesinlikle sosu az olan hiçbir makarna tercih edilmez bol soslu makarna her zaman lezzetlidir.

0

iyi makarna yapmanın püf noktalarından ilki makarna markasını belirlemek olacaktır. ne kadar iyi makarna pişiricisi olursanız olun iyi bir makarnanız yoksa o yemek hiçbir zaman iyi bir yemek olmayacaktır. öte yandan ikinci olarak haşladığınız makarnayı azıcık soğuk suyun altında ıslatmak olacaktır.

0

güzelce makarnaların pişmesi ve güzel bi şekilde sos yapmak

1

kaynar suda 10 dakika kadar haşlamak..
pişer pişmez yenecek şekilde ayarlamak. beklemiş makarna özelliğini kaybeder.
bir çok sos denenebilir. yeniliklere ve değişikliğe açık bir yemek makarna.

1

çok haşlamamak ve haşladıktan sonra hafif kavurmak bide ton balığı katarsan efsane olur.

1

sosunu iyi ayarlamak bence güzel sosla gitmeyecek makarna yoktur

0

fesleğen katıyorum sosuna. çok acayiptir, makarna sevmeyen insanlar bile ben yapmşsam severek yer.