0

ne yazık ki evet, türk lirası dolar karşısında eridi ama aynı zamanda cebimize giren türk lirası miktarında bir artış olmadı ve günümüz piyasa koşullarında kazancımızla alım gücümüz ters oranlı olarak ilerliyor. kuruşun değeri alım gücünde azalırken her ne kadar cebinize koyabilirseniz artmakta. işte bu nedenle tüm toplum nereden ne kazanabilirsek kardır mantığı ile her yere el attık. umarım daha da kötüye gidip dilencilerin elinden mesleklerini de almayız.

0

yani işsizlik diye cevap vericek bu soruya . özellikle evde olan insanlar için boş vakit geçirmekten de iyi kötü cüzi miktarlarda da olsa para kazanmaya çalışmak güzel birsey bence . yeter ki emeğinizin karşılığını alabilersiniz .

0

bu ara netten para kazanmaya yonelen epey fazla ınsan sayısı var.acıkcası ben ameliyat gecırdıgım ıcın bu platformların ıcerisindeyım ama buda ulkede krız oldugunu ve ınsanların ek gelır ıcın arayısta oldugu gercegını degıstırmez..bende evde bos bos yatacagıma ek gelir ıcın netten para kazanma arayıoslarında bulunuyorum..malum hazıra dag dayanmıyor.

0

evet arkadaşlar bayağı bir krizde olduğumuzu gösteriyor bu durum

0

buradaki insanların pek para kazanmak olduğunu sanmıyorum ama eve gerçekten büyük bir krizdeyiz şuan pek hissettirilmemeye çalışılıyor ancak açık açık bazı şeyler görülmeye anlatılmaya olayın ciddeyeti gün yüzüne çıkıcak. ama bazı insanlarımıza bunu anlatabilmek imkansız anlıyamıyorum nasıl göremiyorlar.

0

niye kurus kurus vermesin ki. hayir 1 tl mi verecekti en az. e biraz alinteri dokun de burada o kuruslari bir biriktirin limite ulasin.

0

maalesef. nerelerden medet umar olduk. reklam gelirlerini bizimle paylaştığın için teşekkürler sorumani ailesi.