0

evet merak ederim ve izlemeyi de severim. yani gerçek hikayeler ilgimi çeker özellikle kitap okumayı daha çok severim bu konuda gerçek hikayeler konusunda yani. ancak filmini izlemeyi de severim tabiki. zaten filmler genelde gerçek hikayelerden oluşuyor yani gerçek hayatla özdeşen filmler olması filmi daha iyi ve kaliteli bir hale de getiriyor bu bağlamda da önemli bana kalırsa. evet bende severim.

0

bir zamanlar severdim ama bu konu ve kitapların sinemaya uyarlanması senaristleri, yapımcıları ve yönetmenleri yeni şeyler üretmek konusunda tembelleştirdiğini düşünüyorum. ortaya genellikle kötü örnekler çıkıyor ve yenilikçi bir senaryo ile karşılaşmakta zorlanıyoruz.

0

bilhassa hikayesi yaşanmış olan filmler tercih ediyoruz

0

tam benlik filmler bunlar iste.gercek hikayesi olacakki filmin tadi cıksın.

0

bu filimleri izlemekten zevk duyuyorum. korku filimi türünde 2 filim biliyorum gercek hayata baglı olarak gercek bir hikaye olan. birisi paranormal aktivite diğeri ruhlar bölgesi filimleridir. paranormal aktivite hangi konuya sahip bilmiyorum ama gercek bir olay olduğunu duymustum. ruhlar bölgesi filiminin tüm serillerini izledim. filim ruhlar tarafından alıkonulan insanları kurtarmaya calışan bir kadının basından gecenleri anlatmaktadır. gercek ve korkunc,basarılı bir filimdir. tavsiye ederim

0

hayır sevmem. sonu mutsuz bittiğinde zaten film deyip geçemiyorum o zaman. haftalarca üzülebilirim.

0

ba-yı-lı-rım. oyuncular için çok zor bir görevdir. sonuçta başaksının hayatını oynamak büyük sorumluluk gerektirir o yüzden o rolü ayrı bir güzel oynarlar. ayrıca filmi izledikten sonra gerçek hayat oyuncularına bakmayı ve olayları onların mimikleriyle hayal etmeyi de çok severim.

1

bayırılım,kendimi koyarım oyuncunun yerine,bir de salya sümük ağladım mı tamam klasik türk kadını sendromu :)