1

sorumanide kazanç..elde ettiğiniz miktar ne kadar?

sorumanide elde ettiğiniz kazanç miktarı nedir gerçekten böyle bir kazanç varmıdır?

13 cevap
0

gayet başarılı ve yakın çevremde tavsiye ettiğim bir site .

0

ben sorumaniden yüzü aşkın bir ödeme aldım. hiç şaşmadan ödemem tamamladı.

0

ben yeni başladım hesabımda 5 kuruş falan var. ben bu siteyi seviyorum. ödemelerini 3 iş gününde yapacaklarını söylüyorlar bakalım.

0

şu andaki kazancın 2 lira 85 kuruş falan yani çok fazla katılmasam da dünden beri çalışıyorum ve kazancımı artırmayı düşünüyorum şu anda çok fazla arttığını düşünmüyorum o yüzden çalışmaya devam.

0

ben suan katliyorum kazancimi belli bir miktara geldiginde soylucem suan soylemeyi dusunmuyorum.bereketi kaciyor.birkez aldim ikincisi biraz ondan fazla olsunki ise yarasin

0

şu anda sitede 4 günüm olduğunu söylemek isterim. tam yarışma olduğu sıralara denk geldiğim için aşağı yukarı 24 tl kazanmış durumdayım şu ana kadar.

0

bu 2. günüm daha elde ettiğim 3 tl oldu yavaş yavaş biriktireceğiz artık sorumanide paraları insallah daha cok kazaniriz..

1

bir aydır üyeyim. 82 lira toplam kazancım. 50 lirasını aldım ödemenin. 25 lirada perşembe günü talimat verdim ama henüz yatmadı. bu şekilde benim kazanç ve ödeme durumlarım.

0

üye olduğum zamandan bu yana mı.. ikinci defa ödeme talebinde de bulunduğumu sayarsak onlar 50 tl. şuanda da hesabımda 3 lira kadar birşey gözüküyor. toplamda 53 tl.

0

2 3 lira felan kazancım şuan da pek önem vermiyorum sitede bulunmak gayet güzel.

0

bu sitede şuana kadar 4 kişi ödeme aldı onlardan biride benim

0

henüz bu gün başladım ve bir tl den fazla kazandım

0

şu an yeniyim ve siteyi anlamaya çalışıyorum