0

para kazanmak sanildigi kadsr kolay degildir aslinda. helal yoldan kazanmak istersen belli bir emek karsiliginda kazaniyorsan o kazandigin para kolay kazanilmamistir. bir alin teri vardir, bir emek vardir. ha is kolay olur hemen yaparsin, zor olur biraz gec yaparsin. ama yine emek olacagi icin kolay kazanilacagini dusunmiyorum paranin. mesela burada da aslinda kolay gibi gorunuyor ama sonucta belli bir dusunce, cevaplari yazmak icin belli bir yazi yazma (parmaklari calistirma), ekrana bakmak gerekebiliyor. ee bunlarda oyle kolay isler degildir aslinda. kolaymis gibj algilaniyor ama. kolay yoldan ancak harama bulasilarak kazanilir. loto toto iddaa filan tutarsa ancak o sekilde kolay bir sekilde kazanirsin.

1

para kazanmak kolay değildir para kazanmak zordur para kazanmak için insan emek verir çaba sarf eder çalışır çabalar çok zor şartlar altında para kazanır paranı kolay bir yolu olsa herkes kolay yolu seçer belki kolay para kazanan vardır yani o da helal para değil kumarda ya da faizle bir kazandan para kolay olabilir onu da haram olduğunu biliyoruz ama helal yoldan para kazanmak zordur olsun bir lokma az olsun o da helal olsun insanın alınterisi gibi yoktur.

0

ne iş yaptığına ve nasıl yaptığına göre değişir. rüşvet alırsan, yolsuzluk yaparsan kolayca bol bol para kazanabilirsin mesela ama aldığın para asla helal olmaz. alın terinle ağır iş yaparsan para kazanmak kolay olmaz hattâ azcık para kazanırsın sadece. ticaret yaparsan, biraz da büyük oynarsan hayatta, çok kazanabilirsin ama bi o kadar da çok kaybedebilirsin yine de.

0

helal olmayan islere girersen bi ton para bulursun ama alın teriyle çok zor oluyo

0

para kazanmak ne zaman kolay olmus ki..sahsen kendim ıcın yazayım bunları hıc bır zaman kolay olmadı benım ıcın para kazanmak.

1

bu devirde hem para hem iş çok zor onun için dikkat etmek lazım harcamalarda

0

para kazanmak çok kolay ama bunu nasıl kazanmak istedigine göre değişiyor.helal mi yoksa haram mı? işte o zaman derecesini belirleyebilirsiniz.

0

nasıl kazanmak istediğine bağlı. namusumla kazanayım dersen para kazanmak öyle zor ki sınanıyorsun resmen. ama ben ahlak namus bilmem dersen para kazanmak çok kolay. senin hangi yoldan gideceğine bağlı artık.

0

paranın kolay kazanıldığı sektörler var elbette ama helal para kolay kazanilmiyor

0

para kazanmak kolay ama alnının teri ile kazanmak zor ama en güzeli alın teri ile kazanç

0

para kazanmak çok zor kazandığın parayı tutmak ise artık imkansız