1

sorumani üyeleri açıklamayı okur musunuz?

Sorulan soruların cevaplarının soran kişiye para kazandırması durumuna cevabınız suistimal edilebileceği için yapmıyoruz olmuştu. Kişilerin farklı hesaplar açarak kendilerine cevap vereceklerini mi düşünüyorsunuz ? Bir IP denetlemesi ile bir bilgisayarda birden fazla hesap açılamaması özelliği ile bunun üstesinden gelinemez mi ? Çünkü bu durum etkinleştirilir ise kaliteli sorular çoğalacaktır.

8 cevap
0

aynen katılıyorum hem kazancımız artar hem soru sayısı ve sorunların kalitesi artar

0

simdi cevaplara baktim da. ojuyankurd'a katiliyorum rahatsiz edilmeler olacak ozel meaajdan soruma cevap yaz denilerek. ucunda para var ya. :)

0

farkli hesap açmalarından ziyade yani daha doğrusu tek hesapla bile yapılabilir ki fazla cevap aldırmak o soruya. mesela sırf daha çok yorum aldırmak için üyelere mesaj atar sorumu cevaplayın diye, kendisi sürekli sorunun altında cevap verenlerden birine karşılık veriyormuş ayağına cevaplar yazıp cevap sayısını arttırmaya çalışır. anlatabiliyor muyum. o yuzden sorumuza verilen cevaplardan kazanmıyoruz. ya zaten x2 kazançlar, bonuslar, ekstralar, yarışmalar sürekli oluyor, sürekli para kazanmamız için farklı farklı şeyler sunuluyor. bu da eksik kalsın bence.

0

sakın beni. yanlış anlamanızı istemiyorum hiç bir şekilde yanlış anlaşılmakta istemiyorum ben şahsen size katılmıyorum insan oğlu nedense doyumsuz oluyor fazlasını istiyor illa daha çok kazanmak istiyor bu site bana göre ben her sitede üye olmuşum dur ve diğer siteleri bırakıp sadece sorumani'ye odaklandığı çünkü burda yarışma var ve güzel kazanclar var ve sorumani ekibi yarışmalar düzenleyip ve bizim kazanmamış için elinden gelen herşeyi yapıyor. bizler burda kalalım ve daha fazla para kazanalim diye birde bu sitenin daha geliri bile yok yeni olmasına rağmen bunları yapıyor ve insanlar sorduğu sorulardan cevaplardan para kazanmak istiyor senin sorun sor sana cevap verenler kazanan sende başkasının sorunlarına cevap vererek kazanıyorsun zaten bence bu fikir bana göre değil sorumani nasıl elinden geleni yapıyorsa bizim için çabaliyorlarsa bizlerde onlar için uğraşalım buranın geliri iyi herşeyden önce bir kazanç istemeye gerek yok bence ben böyle düşünüyorum bu siteyi ayakta tutmak için bizleri de çabalaması lazım daha fazlasını istemeden yani herşeyden para kazanilmaz kazandiklarimizla yetinmek lazım buda bence herşey istiyorsak sorumani'yi zora sokmus oluruz bence böyle iyi sorumani bildiği gibi yapsın zaten ne istiyorsak yapıyorlar sitede fazla kimse yok hatta siteye gelir gelmesi için reklam bile yok bence böle iyi daha fazlasını istememeliyiz diye düşünüyorum oturduğumuz yerden para kazanıyoruz ve parasına sağlam güvenilir bir site daha ne istiyelim

0

başka hesaplardan, ıp den ziyade bu sefer özelden buradaki yazarları benim soruma cevap yaz gibi durumlarla da karşılaşabiliriz yani. buna benzer olayları başka bir sitede çok yaşadım çünkü. o yuzden yönetime hak veriyorum ben bu konuda kusura bakmayın. hem zaten yarışmalar sürekli oluyor. biri bitmeden diğeri başlıyor. e bir zahmet de sorumuza gelen cevaplardan da kazanmayalım.

0

bence bu şekilde en iyisi şu an. herkesin kendisi için çalışması en doğrusudur. herkes kendi sorduğu sorulardan ve cevapladığı cümlelerden para kazanmalı bence. benim bu cevabı yazarken sadece benim emeğim geçiyor ki bu durumda da sadece ben kazanmam gerekiyor. soruyu soran kişi zaten soruyu sorarken kazanacağı parayı kazanıyor bile. diğer türlü olsa ben mesela yüzlerce soru sorup bu siteye birkaç ay uğramam, en sonunda da 50 lira falan para çeker ve keyfime bakarım, millet cevaplasın ben kazanayım şeklinde yani :) yine de dediğiniz konu doğru bir konu, soruyu sorana da teşvik şeklinde olur ki bu siteye daha çok ve daha kaliteli soru gelmesi için önemli bir nokta olur, fakat o zaman da herkes soru sorma peşinde olur ve bu dırumda sorulara cevap sayısı azalır sürekli, kimse cevap yazmaz kolay kolay doğal olarak. o yüzden benim fikrim sistemin bu şekilde devam etmesinden yana. ama ilerleyen zamanlarda adminler o bahsettiğiniz değişikliği yaparsa da olabilir :) hayırlısı olsun, selametle

0

benim amacım maddi değil. lütfen beni yanlış anlamayın arkadaşlar. sadece sorulan soruların daha fazla kitleye hitap etmesini isteyecekler ve sorular çok daha kaliteli hale gelecek. bu durum da daha fazla zevk almamızı sağlayacak. en büyük derdim budur.

1

bence çok fazla ayrıntılı düşünüyorsunuz. bu siteyi para kazanma aracı olarak değil de bilgi paylaşma platformu olarak görmelisiniz. sonuçta buradan elde edeceğiniz gelir çok yüksek bir miktar da olmayacak.