0

en kısa cevap 1 kuruştan daha az diye biliyorum. bir de ne kadar uzun cevaplarsan o kadar da fazla kazanırsın. şu an ne kadar uzun yazacağımı bilmiyorum ama 1 kuruştan fazla kazanacağım belli :) sonuçta sadece 1 cevap yazarak 40 kuruşun üzerinde para bile kazanmıştım ben. yazdıkça yazabiliyorum, sürekli uzuyor cevabım, belki 3 kuruş bile olacak bu cevap. neyse fazla uzatmaya gerek yok, kolay gelsin, selametle :)

0

site mesaj atma gereği duymadım bir kuruş için o siteden vazgeçecek değilim. ancak böyle yapmaları hiç hoş değildir. bence neyse yarın akşam güzel bir yarışma geliyor.ve şu anda cevaplardan x2 kazanç elde ediyoruz.bu yüzden siteye bir şey diyemem şu an.

-1

vallahi bilmiyorum yani uzun cevaplar veriliyor veriyorsan bir kuruş vereceğini zannetmiyorum ..her demek ki öyle bir şey varsa senin cevap verdiğin cevaplar siliniyor olabilir. bence sen ona da dikkat et derim yani ben öyle bir şey yaşamadım yaşıyorsan da bilmiyorum çünkü ben devamlı kazançlara bakmıyorum onun için bir şey diyemeyeceğim yani eğer öyle bir şey varsa sorumani'ye özelden mesaj atabilirsin.

1

hiç dikkat etmedim ama öyle birşey varsa hak yemek oluyor lütfen daha çok dikkat edilsin burada emek zaman harcanıyor sonuçta yazık günah .