0

erkeklerde para harcıyor kadınlarda. kişiden kişiye değişiyor tabi. istisnalar var ama genellikle kadınlar daha çok harcıyor. bunda ki en büyük sebeplerden biri ise kadınların daha fazla ihtiyacı olması. mesela kadınlar kıyafete, makyaja, kuaföre, lazere, diyete ve daha birçok şeye para veriyor. erkeklerin bazıları az harcıyor mesela birkaç tane ayakkabı ile uzun süre idare edebiliyorlar. bunun yanında daha marka şeyler alıyorlar. mesela ben bir çorap alırken makul bir fiyattan alırım. eşim ise hiç düşünmez gider verir parayı. bunun gibi daha birçok örnek var. bu bir yaşantı şeklide olabilir. kadınların kullandığı malzeme çok diye bence alışveriş daha çok yapılıyor. mesela birçok erkek de sigara, gece hayatı, saat, gözlük ve çakmağa çok aşırı para verebiliyorlar. bu kişiden kişiye değişiyor. bir de hiç elindekini düşünmeyebiliyorlar. sürekli telefon değiştiriyorlar bu hem kadın için geçerli hem erkek için. eskisi gibi idare edeyim kafası yok yani. sürekli harcama modundayız. varsa harcanmalı ama bazen kaliteli şeylerde yapmak lazım. bir de kadınşar alışveriş yapınca rahatlıyorlar mutlu oluyorlar. sinir ve stres kalmıyor. genel doğalarında var. dışarı çıkıp bir iki mağaza gezip mutlu olan birçok kadın var. tabi erkekler bu tarz şeyleri pek yapmıyprlar. bu yüzden kadınlar daha fazla harcama yapıyor.

0

alışveriş düşkünü kişiler daha çok para harcar.

0

ahahahah tabikide kadınlar yani bence kadınlar

0

bunun cinsiyet ile alakası yok. kendini bilip bilmemek ile alakalı.

0

doğal yapılar gereği kadınlar daha çok para harcıyorlar. alışveriş dedimi dünya durur onlar için. dolayısıyla kadınlar erkeklerden daha çok para harcarlar. ama çoğu kadını genellemek ne kadar doğru bilemiyorum.

0

kadın yada erkekle alakası yok tutumlu insan vardır tutumsuz insan vardır

0

kadınlar daha çok para harcar nedeni iste daha çok ihtiyacları var erkek elbise ayakkabı parfüm alırken kadın elbise çanta ayakkabı makyaj kozmetik bakım ürünleri takı aksesuar bir sürü ihtiyacları oluyor o yüzden daha çok harcıyorlar evet ellerinde olan bişey değil bence ihtiyaçtan yani ama sırf yeme içme konusu keyif için erkekler daha düşkündür bu konuda ve daha çok harcarlar

0

erkekler daha çok para harcarlar. bu kanıtlanmıştır hatta. biz en azından lazım olanlara (makyajımıza, kıyafetimize vs vs) para harcarken bir erkeği elinde bir drone'la ya da bir maket uçakla görebilirsiniz.

0

görünürde kadınlar daha çok para harcar gibi görünüyor ama bence erkekler daha çok para harcıyor çünkü idare bilmiyorlar o yüzden genelde evi idaresini kadınlar yapar.

0

kadın olarak buna kadınlar demek geliyor içimden ama ,arabaya cihazlara teknolojiye ya da kaliteli giyinmeye özen gösteren erkekler de daha çok para harcayabilir.

0

kadınlar daha çok çaba harcar banar ciddi bir adın hiç tanımadım.