0

bence daha çok şefkat gösteren her zaman kadınlardır.

0

bu tamamen kişiye ve onun duygularına bağlıdır.

0

bence kadınların çoğu şefkatli merhametlidir erkeklere göre yada erkekler dışa vurmuyor ama genede ağır basan kadınlardır kadınlar fedakardır ailesi için herşeyi yapar herşeye katlanır ama genede yaranamaz erkeğe

0

kadinlar daha şefkatlidir bakin mesela erkek evlenip gidiyor aglamiyor ama kadin giderken agliyor baska bir ornegide kadin ben ailemden ayrilmayacam ama erkek oyle degil sevdimi baglaniyor ve gidiyor. okuldada ayni kiz cocugu daha cok calisiyor ama erkek bazilarinda oyle bu da kadinlarin sefkatli olmasinin gostergesidir.

0

kadında da şefkat vardır. erkekde de ikiside sefkatlidir.bir seçenek olamaz bunu kadın olmama rağmen söylüyorum yani hepimiz insanogluyuz sevencelidir yani herkes sevebilir her sevgi aşk değildir. insan evladına bile şefkat gösterir o baba olarak oda anne veya başka birşey ondan herkes sefkatlidir.

0

kadınlardada şevkatli olan var erkeklerdede şevkatli olan var.ama ladınların hepsi şevkatli diyemeyiz. erkeklerdrdr hepsi şevkatli diyemeyiz.kişiden kişiye değişir

0

bu soru bence yanlış sorulmuş.kadın veya erkek birbirlerinden şefkatlidir demek yanlış olur.bu insandan insana karakterden karaktere değişir.cinsiyetle alakası yoktur.

1

bence cinsiyete bakmıyor tamamlıyla kişisel birşey.