0

depresyonda olan insan hüzünlü nasıl atsın dünya umrunda olmaz kendini salmış insandır yani güçsüz bitkin insandır içine kapanık bazen aqlayan insandır içine atan insandır allah kimseyi depresyona sokmasinn yani gerçektende çok zor depresyonda olmak

1

depresyonda olan kişi her şeyden kendini soyutlamış kişidir. günlük yapması gereken şeyleri bile yapmaz. canı hiçbir şey yapmak istemez. ama üzgün olsak bile bazı şeyleri yapmak zorundayız ve yapıyoruz da.

0

ikisi de o kadar iç içe gecik bir vaziyette ki ayırmak namumkun. biri oldu mu diğeri de geliyor ardından.

1

depresyon da olan insan hiç bir şeyden memnun olmaz kimsenin kendisini anlamadığını bu dünyaya ait olmadığını bile hissedebilir. depresyonun boyutuna göre intihara meyilli olma hali bile görülür. hiç bir şey yapmak istemez kendine bakmaz evi ve ailesi ile ilgilenmez ve bu durum çok uzun süre devam eder. herkes kendine düşman gelir depresyon ruhsal bir rahatsızlıktır ve destek alınması gerekir. çünkü depresyon da olan kişi mantıklı ve sağlıklı düşünüp kararlar veremez.hüzünlü olan bir kişi ise yaşadığı bir olaydan dolayı sadece üzgündür içinde sindirmesi gereken olaylar vardır ve bir kabullenme sürecinden geçmesi gerekir ve asla psikolojik bir rahatsızlık değildir. kişi yaşadığı kötü durumu sindirmey başladığında hüzünlü ruh hali azalarak bitecektir. ayrıca üzgün olan insanlar çevrelerinden gelen yardım taleplerini ters tepmez biraz ilgi ile daha hızlı toparlanabilir.

0

depresyon aslında bir duygu durum bozukluğudur. ileri boyuttur. gün içinde bizim içimize kapanıp aglayıp üzülmemiz depresyon değildir. depresyonda, insanlar daha uzun süreli ve belli komplikasyonlar göstererek bir bozukluk yaşarlar. örneğin kusmak,iştah kaybı gibi.