1

bu site hakkında bana bilgi verir misiniz?

tanıyan arkadaşlarım da burdaymış :)

12 cevap
0

evet beni taniyorsun mesela :d :d simdi arkadasim... nasil biliyor musun... bu sitede yok soyle yaparsan boyle yaparsan para kazanirsin diye fazla detay bilgicyok... sadece soru sorup cevap yazarsan para kazaniyorsun... bu da senin bu sitede altif olup olmamana bagliyorlar para kazanmani... yani sorun ne kadsr cevap aldiysa, populer olduysa bir kazanc elde etme soz konusu degil malesef diger site gibi.... yani senin kazanmani baskalarinin yazmasina bagli degil kendi calismana bagli olarak kazanmani istiyor bu site. yani aslinda bu da guzel cunku baskalarinin uzerinden kazanc saglatmiyorlar sana... onun fisinda soru basina brlli bir kazanc var, cevaplarda da ne kadar uzun yazarsan o kadar cok kazanc sagliyor... birde sitede bolca yarisma ve etkinlikler oluyor. yarismalar buyuk odullu olabiliyor. ilk zamanlar 100 tl gibi rakamlarla odul verdiler mesela. ama son yarisma yilbasinda yapildi buyuk odullu. tam bin tl dagitildi mesela. oyle yuksek meblağlara kadsr ciktilar yani... biz bu siteyr ne kadar cok kazandirirsak onlarda bize yuksek odullu yarismalar yapiyorlar surekli... daha sonra suanki iki kati kazanc etkinligini yapiyorlar arada.. bu iki kati kazancta da cevaplardan ne kazanirsan iki kati hali kazanc hanene yansiyor... kazancini alabilmek icin 1 ay bekleme gibi bir sikinti yok burada. 25 tl olan odeme limitine ulastigin zaman odeme talebi olusturuyorsun ve incelemeye aliniyorsun... incelemen bitince 3 is gununde hesabina yatiyor. bu da onemli bir aytinti.. incelemeye giriyorsun dedim ya. kopya içerik var mi yok mu ona bakiyorlar. yani kimsenin hakkini yedirmiyorlar.... sadece harflere basarak kazanc elde etmeye calisan cok kisi oldugu icin onlari banliyorlar. dedim ya hakkimizi yedirmiyorlar. yani aslinda burada bir emek verdigin zaman cok guzel kazanclar elde edebiliyorsun kanka..

0

sorumani platformu tabii ki ilk başta interneti olan için kullanması üye olması çok basit bir şey ama ilk girdiğinizde belki ne olduğunu anlamaya bilirsiniz sorulan soruları ve cevapları da okuyarak veya karıştırarak öğrenebilirsiniz buranın kuruluş amacı günlerini çoğunu boş geçirerek evde dışarıda cep telefonlarında zaman harcayanlar için kurulmuş para kazanma sistemidir üye olduktan sonra tabii ki burada 25 karakter doğrultusunda noktalamaları doğru yaparsanız soru sorabilirsiniz ayrıca sorulan sorulara en az 40 haktan az olmamak üzere cevap vererek kazanç elde edebilirsiniz bir soruya ne kadar uzun cevap yazarsanız kazancınız o kadar artar ve de 6 sorular var onlar da tabii ki soru nin sorduğu kendi sorulardır bunlara da doğru ve uzun cevaplar vererek daha fazla kazanç elde edebilirsiniz ayrıca insanlar ihtiyaçlarını karşılaması için en güzel platformlardan birisidir burada yarışma veya iki kat kazanç olarak etkinlikler yapılmaktadır bu etkinliklerde ne kadar aktif olursanız ne kadar doğru ve mantıklı cevap verirseniz kazancınız daha çok olur ayrıca minimum 25 tl yaptıktan sonra çekme talebi oluşturabilirsiniz bu talep sonrasında tabii ki ödemenizi almak için bir bölümünde bulunan iban yerine bir tane hesap numarası iban numarası eklemeniz gerekir bundan sonra çekme talebinde bulunuldu ktan sonra sorumani ekibi 3 iş günü içerisinde soruları veya cevapları inceleyerek size olan miktarı hesabınıza yatırır yanlış veya alakasız sorular ve cevaplar varsa bunlar silinebilir iş günü içerisinde ödemenizi alabilirsiniz ayrıca buraya kazanç bölümünde bulunan referans kodu ile arkadaşlarınızı davet edip oradan onların sorduğu veya cevapladığı her soru ya ekstra olarak sizin hesabınıza kazanç sağlar kısaca buradan kazançlı çıkarsınız ve de az da olsa kendi ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz bu platformu için sorumani ekibine teşekkür ederiz.

0

sorumani cok kolay para kazandiran cok guzel bir sitedir ve bu site once kayit olarak sitede cevaplar yazarak daga fazla kazanirsiniz once cevaplari uzun yazarsan daga fazla para kazanirsin cunku soru sorabilirsin ve o 2 krs kazanabilirsin cunku ve ama cok kolay para kazanirsin en guzel bir site once ben baslayali3 hafta oldu ve 9 tl sevam ediyorum bugunde 10 tl tamamlayarak artik pazartesi olarak 11 tl basliyacam artik

0

gayet hoş ve düşünceli. bir site. bence zararı yok faydası çok

0

bu site çok basit ve güzel bi sistemle çalışıyor kısaca anlatmaya başlıyorum.şimdi ilk önce site reklam almadan nasıl ödeme yapıyolardı benim düşüncem bu işe girmeden sorumani admininde diyim belli bi miktar para duruyordu cebınde bu sistemi kurup yada yazılımını kodlayıp siteyi yayınladılar.bizim gibi ek gelire ihtiyaç olan insanlarda üye olup soru sorup, sorulan sorulara cevap verıp para kazanmaya başlıyolar ve ödeme limitine gelince ödeme talep ediyolar sistem yeni olduğu için henüz daha reklam alınmamış bu sayede sorumani admini yada adminleri kendi ceplerinden ödemeleri aralıksız hiç aksatmadan yapıyolar taa ki site adsense den reklam alana dek reklam aldıklarında kendi çeplerinden ödeme yerine adsense adlı reklam şirketinden görüntülenme yada tıklama başı para alıyolar bu paraları bu siteye üye olup kazançlarını ödeme alan insanlara adnsense den gelen parayla ödeme yapıyolar bu böyle devam ediyor.sistemde belli bi aylarda etkinlikler yapılarak insanların daha çok kazanmasını sağlıyolar bunun nedeni ise daha çok gelir verip daha çok siteye insan çekmek için bu sayede bizde daha çok kazanma firsatı yakalıyoruz.daha çok kazanmak için sorulan sorulara mantıklı ve ne kadar uzun cümleler ile cevap verırsen o kadar çok kazancın artar.

0

soru soruo cevap vererek para kazanabiliyorsinuz . sorduğunuz soruların çok bir getirisi olmuyor ancak , sorulan sorulara verdiğiniz cevapların üzerinden yazdığınız yazının kısalığına veya uzunluğuna göre de daha fazla para kazanıyorsunuz . güzel bir site tavsiye ediyorum . özellikle öğrenim ve bilgi açısından kullanabileceğiniz güvenilir bir site .

1

hoş geldin cihat,

bende buraya benzeyen diğer siteden geldim. bence buranın en önemli ve en güzel yanı parayı talep ettikten sonra maksimum 3 gün içerisinde hesabına yatıyor. birçok arkadaş parasını almış.
diğer taraftaki gibi para çekme talebinden sonra 1-2 ay bekle gibi bir şey söz konusu değilmiş.
burada soruların altında sohbet ortamı yasakmış. adminler bu konuda çok kuralcı. buda site kalitesini çok yükseltiyor.
benim 1-2 problemim oldu mesaj yazdım anında çözdüler. bu konuda çok mütavaziler. şimdiden sanada bol kazançlar.

3

cihat hoş geldin :))))) bak burası çok güzel diğer taraf gibi değil senide ordan tanıyorum burda ne kadar uzun cevap yazarsan o kadar iyi para kazanırsın soru sorup cevap yaptigindada kazanıyorsun hatta her cevap yaptığında bakabilirsin kazançlarına imla kurallarına uycaksn burda kurallar çok önemli yanı kopya yapıştır içerik yasaktır banlanirsin yaparsan heyer türkçeyi burda iyi kullnman lazım işte bu yönünde çok hoşuma gitti kaliteli soru sorup cevaplamak lazım cevaplarinda kalitesi çok önemli şuan sana diyeceğim bu kadar aklımda bu kadar var gelirse gene bilgi verirm sana siz biz sizce bence sen o bu şu gibi cümlelerde kural dışı

2

soru sorup cevap verince para kazandıran bir sitedir. kendine özgür içerikler üretmen gerek. kopya içerik yasaktır. imla kurallarına dikkat etmen gerekiyor.

1

bildiğin sorulara cevap ver sonrasında cevabını öğrenmek istediğin soruları sor ardından para kazan bu kadar basit kardeşim

2

site gayet güzel bir sitedir.sitede çok kazanç istiyorsanız mutlaka aktif olmanız lazımdır.sorduğunuz sorular ve cevaplar mutlaka kaliteli olmalıdır.site geleceği düşünen çok güzel bir platformdur.

3

ben yeni geldim biraz bilgi istiyorum , ilgilenin benimle :)