0

ee zaten ek gelir saglamak icin buradaki yazarlar. ek gelir saglamak istemeseler burada isleri ne... etliye sutluye karismadan sadece yazarak kurus kurus kazaniyoruz. cok da guzel kazaniyoruz yani....hatta suan iki kati kazanc etkinligi var sitede. yani normal zamanda bir crvabindan nr kazaniyorsan onu ikiyle carpip kazanc hanemize yansitiyorlar. 40 kurus kazaniyorsak 80 kurus... sence de guzel degil mi. :) :) valla bu iki kati kazanc etkinligini firsata cevirmeye calisiyoruz ek kazanc icin. yoksa halimiz harap... enflasyon almis basini gitmis, marketlerde zam ustunr zam gelip etiketler surekli degismis.... o yuzden bu iki kati kazanci firsata cevirmrye calisiyoruz. :d hadi bakalim. sitedeki bütün yazarlarimiza kolay gelsin... ugrasiyorlar vallahi.

0

elbette kim istemezki zaten o yüzden burdayız

0

ek kazanç elbette herkes ister malûm hayat şartları bir hayli zor.fakat bu ek kazanç sitelerinde herhangi bir iletişim numarası yok.evde sabun paketleme vs .tikliyosun herhangi bir ulaşmak adres,mail,tel nosu,sosyal medya hesapları yok.

0

hemen hemen her insan ek bir kazanç ister. çünkü ek bir gelirle insan daha fazla ihtiyacını karşılayabilir ve daha fazla şey yapabilir. bu yüzden bende ek gelir isterim.

1

bi soruyu yüz kere soran birinden ek kazanç falan istemem allahın dolandırıcısı sırf referans kazancan diye aynı soruyu kaç kere daha sorcan kimse ek kazanç istemiyor sorumani benim düşünceme göre insanlara yetiyor hadi başka yerde oyna.

0

tabiki istenir çünkü hayat şartları çok zor yetmiyor yetmedikçe kavgalar büyüyor

0

tabiki isteriz nerde nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

0

tabiki. ek kazanç istemeyen zaten burada takılmaz değil mi :) yani burada hepimiz hem kazanç hem yeni bilgiler için bulunuyoruz. :)

0

onun için çırpınıyoruz ya zaten, hayatımızda para olmasa daha iyi olurdu bence. en azından insanlık ölmezdi para uğruna .

0

tabikide isteriz bıraz daha iy olmak için

0

kendi kazancı bir kişiye yetmiyorsa gider geliri geçiyorsa neden olmasın

0

herkes umduğundan daha güzel yaşar bu hoş birşey

0

tabiki iseriz kim fazla para istemez.