0

diyet yaparken özellikle su içilmesi bol bol gerçekten çok önemlidir. vücuttaki ödemleri atar, mikropları atar hem de daha iyi bir kilo vermenize yardımcı olur.

0

meyve ağırlıklı beslenin diğer şeylere dikkat etmeseniz de olur diye düşünüyorum.

1

en çok duyduğum bol bol su içilmesi gerektiğidir.

1

bol bol su tüketilmelidir vucutundan toksinlerin dışarı daha hızlı atılmasında yardımcı olur yemek yemeden önce limonlu su su sıcak olup olması sizin tercihiniz olabilir öyle yapamam diyorsanız da mandalina yermiş gibi limon yiyebilirsiniz zencefilli çay da hem boğaz ağrınız için hem diğer ağrılarınız hemde tok tutma özelliğiyle zayıflamaya yarar sağlıklı ve doğal yöntemler arasındadır

1

su içmelisin. vücuttan toksinleri su yolu ile rahat bir şekilde atıyorsun. su diyetini gözden geçirmeni tavsiye ederim. karbonhidratı sıfırlayıp 1 haftalık bir su diyeti yanında trianseril ilacını kullanmanı öneririm.

1

bol su ve yağsız süt öneririm şu sindirim sistemini hızlandırır vücudumuzun yüzde yetmişi su olduğundan sağlığımız için çok önemlidir

1

diyet yaparken en çok su içilmesi önerilir.eğer su içilemiyo ise suya limon ,nane,zencefil, tarçın gibi baharatlar katılması tavsiye edilir.su tek başına diyette etkili değildir.hareket ve su ikisi bir arada gitmesi gerekmektedir.

1

bol bol su için denir. hem tok tutar hem ödem attırır.