0

diyet yaparken olsun sağlığımız için olsun su çok önemlidir gerçekten kilomuza oranla su tüketimimizi bilebiliriz vücudumuzu temizler dolaşımımızı kolayşlaştırır
sindirimi düzenler
tuvalete çıkmamızı sağlar
metonolizmayı hızlandırarak yağ yakımına yardımcı olur
insan zaten diyet yaparken bi yandanda su ihtiyacını karşılamış oluyo
yani su tüketimi hem güzelliğimiz hem vücudumuz için önemlidir vücudumuza erçekten güzel bakmamız gerek bize verilen en büyük nimet hep şükretmeliyiz kendimize dikkat etmeliyiz

0

diyet yaparken su önemlidir aslında su sadece diyet yaparken değil vücudumuz için gerçekten çok faydalıdır. o yüzden sık sık aklımıza her geldiğinde kendini su içmemiz özellikle iyidir vücudumuz için.diyet yaparken su özellikle önemlidir çünkü genellikle eğer ki fazla kilolarımız var ise su içerek bunları yıkabilir kötü hücreleri vücudumuzda atabiliriz. o yüzden çok önemlidir su içmek özellikle dedik diyet yaparken zaten diyetisyene özellikle öneriyor su içmeyi.eğer ki su içmiyorsun sık sık hiçbir şekilde diyet yaparken bir sonuç alamazsınız o yüzden sık sık su içmek gerçekten diyet yaparken çok önemlidir. su içerek en azından diyet yapanlar tokluk hissini daha fazla süresini uzatır böylelikle aşırı bir şekilde yemek yemezler en azından hemen yemek yemek istemezler.bazı insanlar ne yese yaratığı için genellikle su içerek birazcık tokluk hissini hissedebilirler ve aşırı bir şekilde yemezler en azından. genellikle diyetisyenler suyu önermenin asıl sebebi vücuttaki kalmış atıkları atmak ve su ihtiyacını bedenimizin gidermektir böylelikle zaten kilo vermemiz çok yardımcı olur.insanlar sizin ne önemi var ki diyebiliyorlar diyet yaparken ben özellikle karşılaşmıştım günlük hayatta da ama hiçbir şekilde böyle olmuyor su içmek gerçekten çok önemli diyet yaparken özellikle. ben de diyet yaparken doktorum özellikle dikkat etmişti su içmeye.sürekli su içmem gerekiyor demişti bana bir çocuğun en azından tokluk hissini yaşar yaratmak için ve vücudumuzdaki su ihtiyacını gidermek için daha hızlı zayıflamak için su ihtiyacın olması gerekiyor demişti. ben de zaten öyle yapmıştım ne su içerek gerçekten de zayıflamıştım.o yüzden genellikle sadece aslında vücudumuzun diyet yaparken ihtiyacı olmuyor mesela böbreklerimize de çok faydalı ısı sıcaklığı için özellikle faydalı,cildin özellikle yenilenmesi için çok faydalı yani birçok açıdan çok faydalı aslında. genellikle sadece diyet yaparken içilmemeli sık sık su içmelidir.genelnolarak diyet yaparken su içmek gerçekten önemlidir ve bol bol su içerek vücudumuzda tokluk hissinizi daha çok arttırır ve vücudumuzdaki kirli atıklar gider.

0

insan metabolizmasının en önemli unsurlarından birisi su dur. su eksilirse insan ölüme doğru gider. diyet yaparken su kaybı oluşur ve yine besinlerin yakılmasında su etkin bir rol oynar bu sebeple diyet yapan bir kimse su tüketirse açlık hissi de bir nevi ortadan kalmış hissedilir.

0

su metobolizmanizi hizlandirir ve daha hizli bir sekilde kilo vermenizi saglar.

0

diyet yaparken öncelikle birçok şeye dikkat etmeliyiz. diyette su tüketimi tüketimi miktarı oldukça önemlidir. bunlardan en önemlisi suyu bol tüketmek gerekir. çünkü su metabolizmayı hızlandırarak vücutta yağların yakılmasını sağlar. suyun içerisine birkaç dilim limon konulup içilmesi daha faydalıdır. çünkü bu şekilde suyun alkalisi düşürülerek vücutta daha çabuk zayıflamayı sağlar. ayrıca su tüketimi kışın en az 2 litre, yazın 5 litreye kadar çıkabilmektedir. kışın suya çok ihtiyaç duyulmuyor gibi gözükse de hastalıklardan korunmak için, mikroplar için ve zayıflamak için mutlaka su tüketmeliyiz.