0

çok farklı korkular için çok farklı yöntemler mevcuttur. mesele karanlıktan korkan insanlar uzun bir müddet karanlıkta kalırsa ne kadar korksada zamanla bu korkunun bir anlamsız oldugunu anlayacaktır. insanlardan korkan kişiler insanlardan zarar görmiceklerini anlamak için biraz uğrasmalıdır. bu konuda bir psikolok yardımı almalarıda oldukca faydalıdır. fakat insanlardan korkan kişilere bir tavsiyem var. allah bize bu canı emanet olarak verdi. bu canı bir gün geri teslim edeceğiz. bu yüzden insanlardan korkmak gereksizdir. çünkü en fazla zarar olarak sizi öldürler. buda zaten bir gün olacaktır. en iyi korku yenme yöntemi psikolok destegi olmaktır. birde korkularınızın üştüne giderseniz bu korkularınızı yenersiniz.

0

insan korkuları ile yüzleşerek başedebiliriz.

0

korkularını yenerek kendine güvenerek başa çıkarak bunu başarabilirseniz kendine güvenmek önemlidir kendine güvendiğin taktirde başarıdan yani

0

korkularının üzerine giderek. tek yolu budur. başka çözümü yoktur. mesela bende yükseklik korkusu vardı. yüksek bir yere çıktım. çığlık attım ve korkumu yendim.

0

sadece ve sadece korkularıyla yuzleserek başa çıkabilir.