0

galiba annemi seçerdim.anneler bir candır.

0

anneler kutsal canlılardır. hiç bir kızı anneme tercih etmem. ne kadar iyi veya ne kadar kötü olursa olsun annem olmasaydı o kızı tanımam için beni dünyaya getircek kimse olmazdı. simdi bana yaşama imkanı veren annemi bir kız için mi bırakcam? asla. sonucta birisi gider,digeri gelir. fakat annem öyle diğildir ondan sadace bir tane vardır. sacının teline zarar gelse yakarım dünyayı. ağlamasına kıyamadıgım birisini hiç başka birisine degisirmiyim. annem olduktan sonra başka kimseye intihacım yok çok şükür. annemi hiç kimse için bırakmam. allah ona uzun ömürler nasip etsin. benim ömrümden alsın ona versin. onun acısının bana göstermesin rabbim. amin

0

neden böyle bir tercih yapmak zorunda kalayım ki.
benden böyle bir tercih yapmamı isteyen bir insan beni asla sevmemiştir.
kendi egoları tatmin etme peşindedir o insan.
ayrıca böyle bir tercih sunarak karşıma geldiği zaman yapacağım tek şey onu hayatımdan çıkarmak olacaktır.
kendini annemle kıyaslatacak kadar değerli görmesi zaten çok enteresan.
annem beni 9 ay karnında taşımış, hastalandığımda gecelerce başımda beklemiş, yememiş yedirmiş, giymemiş giydirmiş ve besleyip bu yaşa getirmiş ben kalkıp bunları görmezden gelip bir başkasını tercih edeceğim öyle mi ?
hahahaha ben buna sadece gülerim.

0

böyle bir şeyin bırakın tercihini düşüncesi bile olmamalıdır. hepimizin annesi var. ve anneler evlatlar için her zaman başkadır. iyi olsun kötü olsun. anne annedir. kimsenin böyle bir şey istemeye hakkı yoktur. hem 9 ay karnında taşıyanına, besleyip büyütenine sırtını dönecek bir insanla birlikteyseniz zaten gecmisler olsun. aynı saygısızlığı ben yapıyorsam banada yazıklar olsun. bu söz konusu bile olacak durum değil. böyle insanların var mıdır, haklı sebepleri var mıdır ? bilemiyorum. ama benim lügatıma ters olduğu kesin.