0

kilo almak bazıları için kilo vermek gibi dert ve sorun maalesef. kilo vermekte zorlanan insanlar her ne kadar bu soruya sinir olsalarda kilo alamamak ta vermek kadar zor olabiliyor. öncelikle kilo alamayan birine ilk tavsiyem bir doktora gidip troitkerine baktırmamalıdır. çünkü troidin hızlı çalışması ani kilo kaybına sebep ve kilo almaya engel oluyor. yavaş çalışması durumunda ise hızlı bir kilo artışı ve kilo vermekte zorlanma gibi sorunlar yaşanıyor. doktorda böyle bir dorun ile karşılaşmadı iseniz gece süt için yatmadan önce içilen süt yağ olur kilo olur. yağlı yiyecekler hamur işi tüketin ve akşam yemeklerini geç yapın kilonuzda yukarı yönlü bir çıkış olacaktır.

0

kilo almak o kadar kolaydırki anlatamam. fakat sizin için bir liste yapabilirim. :)
1. gece yattıgımız zaman sindirim sistemiz yavaş işler bu yüzden gece yemek yiyip yatmak size kilo aldırır.
2. herbalife adı ile bilinen bir ürün var. günde her ögün yemekten sonra 300 ml sütün içine katarak düzenli kullanılırsa eger kilo almanıza yardımcı olur.
3. tatlı ve yaglı besinleri bol miktarda tüketmek size kilo aldırır. fakat bu çokta saglıklı kilo alma yöntemi diğildir. bunuda bildirmek lazım.
4. organil ve doğal yollarla kilo almakta mümkündür. aktar ve lokman ekimlerde satılam ürünler sayesinde kilo almakta mümkün. fakat bu her ürün için diğil sadece kilo almak amaclı üretilen ürünlerde gecerlidir.

0

bünyeyle alakalı bazen ne yaparsan yap olmuyor. mesela ben. hem çok iyi yemek yerim hem abur cuburu eksik etmem. hem gitmediğim doktor kalmadı ama yok işte allah böyle yaratmış. bunun için döktüğüm paralar da cabası. en az diyorum bakın buraya dikkat edin en az bir araba parasını kilo almak için harcadım. keşke araba alsaydım o paralara.

0

kilo almak isteyen varsa bir kaç gün benimle takılsın yeter.
düzensiz beslenip sağlıksız yemekler yiyerek kilo almak mümkün.
kilo almak istiyorlarsa gece mutlaka yemek yesinler ve öyle yatsınlar.
spor yürüyüş vs yapmasınlar.
bu dediklerimi yaparlarsa tlc kanalında ki obezler programından izleriz.
yakında beni o programda görürseniz şaşırmayın.

0

bu sağlıksız bir örnek olacak düzensiz beslen yağlı karbonhidratlı besinleri bol bol tüket kuruyemiş çook tüket